“SREĆNA SAM DA IMAM PROZOR I NEMAM PELENE” Dea poslala MOĆNU PORUKU svim žrtvama – Nikada ne ODUSTAJTE

 “SREĆNA SAM DA IMAM PROZOR I NEMAM PELENE” Dea poslala MOĆNU PORUKU svim žrtvama – Nikada ne ODUSTAJTE

Večeras u poznatom beogradskom pozorištu poznati frizer, Boris Obreški, održao je master klas, gde su prisustvovale poznate ličnosti koje koriste njegove usluge.

Među njima našla se i naša poznata voditeljka televizije Pink, Dea Đurđević, koja je u intervjuu za SrbijaDanas podelila najteže momente svog života, borbu za ozdravljenje nakon teške saobraćajne nesreće.

Dea nam je rekla i da je danas Svetski dan žrtvi saobraćajnih nesreća, te je kao jedna od njih ponosna što ima glas da progovori i usmeri na probleme koje imamo u državi, kako bi se smanjio broj žrtava, a podigla svest mladih.

– Trudim se da iskoristim priliku što sam na javnoj sceni, kada već imam priliku da govorim u ime žrtava saobraćajnih nesreća, koji su imali sreću da prežive. Sa težim ili lakšim posledicama, ali smo živi, i možemo da govorimo. Mislim da kao javna ličnost imam obavezu moralnu, da to ispričam drugima – rekla nam je Dea za SrbijaDanas, pa nastavila:

Na pitanje da li se sada oseća kao invalid u nekim situacijama, s obzirom da širi javnosti poruku o snazi i hrabrosti, Dea nam je rekla:

– Da, pa ne mogu da isečem meso, ne mogu da vežem kosu. Kad je promena vremena, ja ne mogu da se okupam. Ja sam mnogo srećnija sad, neke stvari ne mogu da uradim, ali ja sam toliko srećnija nego pre. Prvo ja se probudim, imam prozor, nemam pelene, idem sama u toalet, mogu da zagrlim koga hoću! Kad se tako probudiš, sve ostalo u životu ti je gratis – rekla nam je hrabra voditeljka, a detaljnije, pogledajte ispod teksta: