SREĆAN VAM PRAZNIK, ŽELIM VAM MIR, NEMA LEPŠEG OSEĆAJA! Nole posle pobede poslao MOĆNU poruku

 SREĆAN VAM PRAZNIK, ŽELIM VAM MIR, NEMA LEPŠEG OSEĆAJA! Nole posle pobede poslao MOĆNU poruku

Foto: Reuters

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, istakao je posle pobede nad Karenom Kačanovim 2:1 (4:6, 6:1, 6:2) u polufinalu Serbian Opena da se najlepše oseća dok igra u Beogradu.

Svoju izjavu počeo je rečima koje je uputio publici.

– Srećan vam praznik, želim vam sve najbolje, pre svega zdravlje, na to najviše mislimo, sloge u proodici, mira – krenuo je Novak i osvrnuo se na meč:

– Postalo je rutina da izgubim prvi set na meču, nešto ću morati da promenim pred finale, da krenem boljem ne bih se žalio da izgubim prvi set, a da dobijem meč. Čestitke Karenu na borbi, imao je izvanredan turnir. Raduje me moja igra u drugom i trećem setu pred finale. To je bila moja najbolja igra ove godine – smatra svetski broj jedan.

Pomenio je i publiku koja ga je bodrila.

Sve bliže i bliže sam svoje željene forme, šljaka je jedinstvena podloga, zahteva dosta mečeva da bi se pripremio. Imao sam manjak mečeva ove godine, a na najvišem nivou u tenisu je teško vratiti se uz toliku pauzu. Na krilima podrške publike sam uspeo da pobedim, hvala vam puno, volim vas, najbolja publika na svetu. Nema lepšeg osećaja nego biti ovde pred vama – zaključio je Novak Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *