SRCEPARAJUĆE REČI OCA DEVOJKE KOJA JE POGINULA U BMW: “Moj život nema smisla, sahranjena na mamin rođendan”

 SRCEPARAJUĆE REČI OCA DEVOJKE KOJA JE POGINULA U BMW: “Moj život nema smisla, sahranjena na mamin rođendan”

Foto: Facebook

Devojka (18) iz Velike Grabovnice, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći nedelju ujutru kod Guberevca, sahranjena je danas.

Njenom sprovodu prisustvovali su meštani Velike Grabovnice, ali i školski drugari i profesori slomljeni od tuge za svojim odlikašem. Ona je u smrt otišla vraćajući se sa nastupa Slobe Radanovića u jednom noćnom klubu u Leskovcu.

O neizmernoj tuzi koja je zaposela dom ove porodice, ali i besu što je nju u smrt BMW-om povezao pet godina starijimladić iz Male Grabovnice, koji je bio pijan i nasilnički pored tinejdžerke vozio još dvojicu devetnaestogodišnjih mladića, govori njen otac, zaposlen u Vojsci Srbije.

– Moj život nema smisla od pre tri dana kad sam izgubio ćerku, a do kraja života ću goniti krivca dok ne bude pravedno osuđen. Maštali smo o svetloj budućnosti, a šta sada?! Ona je 23. decembra proslavila punoletstvo. Moje divno dete, koje danas sahranjujemo na 40. rođendan moje žene, njene majke. Bili smo naručili tortu… Mali brat ne može da shvati da više nema sestru, a zbog čega sve? Zbog majmuna koji je pijan vozio bez ruku troje tuđe dece. Uzeli smo iz njegovih prokletih kola flašu od viskija kao dokaz da je vozač pio i u automobilu – plačući kazuje nesrećni otac.

Za njega je uznemirujuće to što je njegovo dete naslutilo tragediju kada je videla kako mladić vozi. Tvrdi da ga ona nije poznavala dobro i da je njegov auto sela zbog druga koji je sin očevog prijatelja.

–  Ona je krenula kući da se vrati taksijem, ali su je njih trojica ubedili da krene sa njima. Ona je imala grupu na kojoj je komunicirala sa pet drugarica i prvo im je napisala “Strah me”. Drugarice je nakon toga pitaju “Zašto si krenula sa njim?”, a onda im piše: “On je mrtav pijan”, “Vozi bez ruku”, “Vozi u suprotnoj traci”. Videlo se da je slutila da će se desiti tragedija – ispričao je Srđan.

Ćerkinu prepisku sa drugaricama, kao i druge dokaze,  otac je predao tužilaštvu koje vodi istragu. Kako je preživeo da vidi prizor na mestu gde mu je nastradala naslednica, ni njemu nije jasno.

– Vozio je sigurno manijački jer je automobil odleteo 150 metara. Ona e nikada nije plašila vožnje jer i ja vozim 130-140 na otvorenom putu pa nikada nije rekla da usporim ili da je strah – ističe on.