SRCE DA PREPUKNE! Ovo su ubijeni mladići u Futogu, jedan pokušao da se spase – prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od njih

 SRCE DA PREPUKNE! Ovo su ubijeni mladići u Futogu, jedan pokušao da se spase – prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od njih

Dvojica mladića ubijeni su tokom sinoćnog sukoba navijača u Fruškogorskoj ulici u Futogu, dok su uhapšena četiri mladića koja se sumnjiče da su vatrenim oružjem izvršili ovo krivično delo.

Sada se na društvenim mrežama navijači opraštaju od stradalih mladića.

Jedan je stradao na licu mesta, dok je drugi ranjen pokušavao da pobegne sa lica mesta i pronađen je nedaleko odatle, a kako se saznaje nezvanično, to je sprečilo ekipe policije da ga pre pronađu i samim tim da ga Hitna pomoć zbrine brže.

Upravo zbog toga je razmak između dve intervencije Hitne pomoći gotovo pola sata.

Podsetimo, četvorica mladića iz Novog Sada osumnjičeni su za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je mladić (19) preminuo na licu mesta, dok je drugi teško ranjeni (20) kasnije preminuo u bolnici.

Foto: Društvene mreže

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od osumnjičenih je bio u zatvoru zbog ilegalnog krijumčarenja migranta, dok su i ostali osumnjičeni bili poznati policiji od ranije zbog droge.

Osumnjičeni je priznao u policiji da je pucao u obojicu mladića. Samo jedan od četvorice osumnjičenih mladića (24) nema kriminalni dosije. Osumnjičeni su privedeni u kućama, a policija ih je zatekla samo u donjem vešu.

Kako je navedeno u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, oni su osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a preti im kazna doživotnog zatvora.

Prema nezvaničnim saznanjima, glavni osumnjičeni je priznao zločin, te je izjavio da se plašio za svoj život jer su mu, navodno, dvojica mladića pretila da će ga iseći mačetama i baciti u Dunav?!

– On je ispričao da krenuo do kuće po pištolj, kada je video dvojicu mladića u kolima ispred svoje kuće. Rekao je da je tada uzeo pištolj, seo u auto u kojem su bili njegovi prijatelji i zapucao u pravcu žrtava – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Osumnjičeni je navodno rekao i da nije znao da li ih je ubio ili samo ranio.