“SRBIJO, BUDI SREĆNA ŠTO ME IMAŠ!” Karleuša OPET izazvala JAVNI haos! Nakon PSOVANJA Topalkla – OVO!

 “SRBIJO, BUDI SREĆNA ŠTO ME IMAŠ!” Karleuša OPET izazvala JAVNI haos! Nakon PSOVANJA Topalkla – OVO!

Foto: Srbija Danas

Jelena Karleuša je ponovo podigla buru jednom od svojih objava na mrežama. 

Ona se posebno obratila “hejterima”, i istakla da Srbija treba da bude srećna jer je ima, te da bi naša zemlja “bila u mraku, da nje nema”. 

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas


– Zli ljudi… Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako… Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g…..). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja. U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Moja dobrota je blagoslov i ja postojim kako bi Srbija sijala u mraku. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti – napisala je Karleuša na Instagramu.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram prinscreen/karleusastar

Podsećanja radi, Karleuša je tokom jučerašnjeg dana izazvala nezapamćeni haos, kada je ostavila komentar ispod slike Milana Topalovića Topalka i opsovala mu majku, o čemu više možete saznati OVDE.