SRBIJA U ŠOKU! Prekida se serija “IGRA SUDBINE”?! Glavne zvezde NAPUSTILE projekat – oglasio se PRODUCENT

 SRBIJA U ŠOKU! Prekida se serija “IGRA SUDBINE”?! Glavne zvezde NAPUSTILE projekat – oglasio se PRODUCENT

Serija “Igra sudbine” nalazi se pred istorijskom prekretnicom! Zvanično je potvrđeno – Milica Milša i Žarko Jokanović više nisu deo serije.

 Tragom informacija, “Novosti” su dobile i objašnjenje novonastale situacije, kao i odgovor na pitanje hoće li serija bita ugašena.

Naime, fanove hit serije nedavno je šokirala vest, koja se poput munje proširila društvenim mrežama, da je nastavak snimanja njihove omiljene telenovele pod znakom pitanja.

Nekako su se i pomirili s tim da će im omiljeni junaci biti na pauzi za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu, ali ne i sa informacijom da seriju napušta glavna glumica, Milica Milša, kao i scenarista Žarko Jokanović.

Budući da na “Instagram” profilu Žarka Jokanovića više ne piše da je on scenarista “Igre sudbine”, ali Jokanović o tome nije želeo da se oglašava. Ipak, neko drugi jeste.

Danijel Đurić, jedan od producenata serije, uz Nikolu Burovca, otkrio je da uskoro nastavljaju sa snimanjem novih epizoda, ali i potvrdio ono što se naslućivalo.

Serija “Igra sudbine” nije prekinuta, već je na pauzi zbog Svetskog prvenstva u fudbalu. Već 30. novembra krećemo sa snimanjem novih epizoda, a emitovanje će se nastaviti po završetku Svetskog prvenstva. Promenjena je ekipa scenarista. Žarko Jokanović neće više pisati scenario, a ni Milica Milša najverovatnije neće više igrati u seriji – kaže Đurić.

O tome ko će zameniti Milšu u glavnoj ulozi, Ade Kanački, Đurić kaže da je za to nadležna televizija Prva.

Možda Milica neće biti tu od starta snimanja novih epizoda, a možda će se priključiti kasnije, u svakom slučaju, za sada, nije u planu. Videćemo kako će se stvari odvijati, pošto Žarko više ne piše – poručuje Danijel Đurić.