SRBIJA JE BILA U TOTALNOM RASULU… Savićević otkrio šta se dešavalo u Kataru – “Ponašanje nekih igrača me čudilo”

 SRBIJA JE BILA U TOTALNOM RASULU… Savićević otkrio šta se dešavalo u Kataru – “Ponašanje nekih igrača me čudilo”

Foto: MNPress

Predsednik crnogorskog fudbalskog saveza Dejan Savićević gostovao je u emisiji Soprtlajt gde je govorio o stanju selekcije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

– Srbija nije imala sreće, fizički je bila u totalnom rasulu. Čudilo me i ponašanje četvorice-petorice igrača koji su protiv Кameruna govorili da ne mogu da igraju. Tražili su zamenu, a četiri dana kasnije protiv Švajcarske su svi mogli. Hrvatska je, za razliku od ostalih država iz regije, napravila kult reprezentacije – rekao je Savićević u podkastu “Sportlajt”. 

Foto: MNPress

Dotakao se i igara hrvatske reprezentacije.

– Jedan igrač me je pitao kako misli Hrvatska da u tri utakmice s dva šuta i dva gola igra finale Svetskog prvenstva. Hrvatska je imala dobar vezni red, što se znalo i pre početka Svetskog prvenstva, ali nedostajao joj je prvi napadač poput Mandžukića. To mi je rekao i Zvonimir Boban pre početka Svetskog prvenstva. Petković i Livaja nisu igrači tog nivoa da mogu biti prevaga na terenu. Nedostajao im je i bočni igrač profila Rebića iz Milana – analizirao je popularni “genije”.