“SRAMOTO ZA ŽENSKI ROD!”: PROSE PARE po internetu – Dalilu su razapeli, a i Anđela krenula njenim stopama

 “SRAMOTO ZA ŽENSKI ROD!”: PROSE PARE po internetu – Dalilu su razapeli, a i Anđela krenula njenim stopama

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Naišle su na osudu javnosti?!

Dalila Dragojević, poznata je kao neko ko se ne libi da kaže sve što joj leži na srcu, ponekad i bez takta, te izazove lavinu reakcija i komentara, a samim tim i puni novinske stupce. Ovog puta je ponovo ušla u jedan medijski rat, sa nekadašnjom koleginicom i rijaliti cimerkom.

U otvoreni sukob je naime ušla sa drugoplasiranom učesnicom rijaliti formata “Zadruga 4”, preciznije sa Milicom Kemez, kojoj je uputila “niske” udarce. Mada ni Kemezova nije ostala dužna Dalili, te joj je sasula niz uvredljivih komentara.

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Dve sestre delile Boru – napisala je Dalila i veliki deo publike iznenadila otrovnim strelicama upućenim na Kemezov račun.

– Da li može neko da objasni ovoj ljudskoj karikaturi da je smešna i da parama koje prosi po TikTok-u i muze ljude, koje posle ismeva, ne može da sakrije brdo i zlobu koja isijava iz nje. Mama ti se delila sa kim je stigla jer takvo zlo od onakvog oca je nemoguće. Ti si sramota za ženski rod, najveći blam u istoriji rijalitija, koji se smučio ljudima otkad si kročila nogom u isti. Idi muzi ljudi i ne uzimaj me više u usta, niti moju sestru. Evo ti malo medijske pažnje, pošto te nema nigde – poručila je Kemezova.

Podsetimo, Anđela Đuričić takođe je pokrenula TikTok nalog po ugledu na svoju koleginicu Dalilu. Da li bi se moglo onda i za nju reći da će prositi novac po TikTok mreži.

Kakav epilog će ova svađa dobiti, ostaje nam da strpljivo sačekamo, ali se nadamo da će dve bivše zadrugarke spustiti loptu i pronaći zajednički jezik.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *