SRAMNA ODBRANA! Kinez koji je zgrozio Srbiju nasiljem nad ćerkom saslušan, a ono što je rekao šokiralo sve: Postupio sam ispravno

 SRAMNA ODBRANA! Kinez koji je zgrozio Srbiju nasiljem nad ćerkom saslušan, a ono što je rekao šokiralo sve: Postupio sam ispravno

Foto: Instagram/Printscreen/igorjuric73

U Prvom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu danas je saslušan kineski državljanin W.L. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, na štetu maloletne ćerke.

Kako je saopšteno iz tužilaštva, za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od 2 do 10 godina.

Iznoseći svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, osumničeni je priznao izvršenje krivičnog dela.

– Između ostalog u svojoj odbrani pravdajući svoje postupke time što je njegova ćerka kritičnog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on hteo da je vrati na teren. Na sve to ukazujući da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je on ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno – navodi se iz tužilaštva.

Nakon saslušanja postupajući zamenik je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti a s obzirom na način izvršenja dela koje mu se stavlja na teret kao i propisanu sankciju.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *