“SRAM VAS BILO! KAPU BISTE UZELI, A ŠAKU OTKINULI!” Aca Lukas povukao CRTU, sukob neviđeno eskalirao

 “SRAM VAS BILO! KAPU BISTE UZELI, A ŠAKU OTKINULI!” Aca Lukas povukao CRTU, sukob neviđeno eskalirao

Pevač Aca Lukas žestoko je već jednom odgovorio Aleksandru Raduloviću Futi koji je javno rekao da mu pevač duguje novac, da je sudski spor dobio, te da je sada sve na javnim izvršiteljima. 

U intervjuu koji je dao za Nova.rs, Futa navodi kako sudski spor koji vodi sa Acom Lukasom nema nikakve veze sa Jutjubom, već potražuje dugovanja na osnovu dve presude koja mu još uvek nisu isplaćena. Kako kaže, dug će se naplatiti preko javnih izvršitelja, a Lukas nije jedini protiv koga je pokrenut sudski postupak. U nastavku vam prenosimo Lukasov odgov na Futine tvrdnje.

Aca Lukas
Foto: Srbija Danas

– Neka se javi jedna osoba na planeti kome su Futa i Marina dali šakom i kapom! Ili, u prevodu, za dzabe – po narodski! I pod dva: Šta ti nije jasno oko učešća Saše Popovića? Hoćeš da kažeš da nije istina da ti je na moje oči u tvom studiju isplatio lično u kešu 250.000 na ruke za moj CD. Onaj koji je izdao “Grand”! Fala Bogu, pa za sve postoje dokazi! Jedan od krucijalnih je taj da na mom CD-u piše “Grand production” a da ga je radio Aleksandar Radulović – Futa! Pa hoćeš da kažes da si ga dao Popoviću za džabe? Kako reče ti “šakom i kapom”? Jedno je sigurno, a to je da ja od svih projekata sa tobom nisam nikada uzeo ni cvonjak! A da li će Popovic da potvrdi? Pa, čisto sumnjam, pošto ste i jedan i drugi, koliko mi se čini, uradili nezakonitu transakciju! A jesi platio porez za ovo? E, a sada neka ljudi pokušaju da zamisle koliko još ovakvih stvari je bilo i da je Aca Lukas samo jedan od mnogih sa kojima ste sarađivali. Pa onda neka sve to saberu, pa pomnože, pa onda da vidimo šta ti u stvari jos hoćeš. Ti i tvoja supruga niste davali “šakom i kapom” nego ste ljudima toliko otimali, da bi im na kraju i i kapu uzeli i šaku otkinuli! Sram te bilo – napisao je Lukas u zvaničnom saopštenju.

Javnost sa nestrpljenjem očekuje Futin odgovor.