“SPREMIO GROBNA MESTA ZA SEBE I ĆERKU, PA SE ZAKUCAO U BANDERU!” Stravični detalji porodične tragedije u Grockoj! (FOTO)

 “SPREMIO GROBNA MESTA ZA SEBE I ĆERKU, PA SE ZAKUCAO U BANDERU!” Stravični detalji porodične tragedije u Grockoj! (FOTO)

On je hteo da ubije sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

Otac (55) poginuo je u ponedeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) bila na suvozačevom mestu i teško je povređena.

Kako se saznaje, on je bio toliko ozbiljan u nameri da ih oboje ubije da je obezbedio dva grobna mesta za njih.

Devojčicin deda ispričao je da je otac stalno pretio da će ubiti sebe i dete i da je bio jako ozbiljan u svojoj nameri.

– On je obezbedio dva mesta gde će da budu sahranjeni kad ih ubije – kaže devojčicin deda.

On je hteo da ubije sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

Foto: Printscreen/Facebook

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbedno – kaže on.

– Svi su oko njega trpeli nasilje, a naročito moja ćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smela nigde bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

Majka povređene devojčice nedavno je donela odluku da više neće trpeti nasile od strane svog supruga i otišla je, dok je devojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dete kako bi njoj napakostio – kaže.

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: “Sedi, sad ćemo da se vratimo.” Nina je ipak želela da ona ide sa njima i pozvala je da sedne u kola, a kad su sele, on je izvadio nož i rekao da izađe – dodaju.

Prema rečima našeg sagovornika, posle je usledilo samoubistvo oca, a čerka je srećom preživela, ali sa teškim povredama.

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život – pričaju komšije.