SPREMA SE NOVI HOROR NAKON ONOG NA VRAČARU? Mina Vrbaški se oglasila povodom tragedije, pa poslala jak apel

 SPREMA SE NOVI HOROR NAKON ONOG NA VRAČARU? Mina Vrbaški se oglasila povodom tragedije, pa poslala jak apel

Region, a i šire, potresla je vest o krvavom masakru u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, kada je trinaestogodišnjak usmrtio vatrenim oružijem osmoro svojih vršanjaka i jednu stariju osobu, radnika obezbeđenja.

Ovim povodom se putem društvenih mreža oglasila i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, pogotovo kada je videla “najavu” momka iz Bihaća koji je izneo da ima šok plan da uradi isto što se dogodilo na Vračaru.

Mina je objavila pretnje iz Bihaća, pa u komentaru napisala apel:

– Mislila sam da ću par dana da se povučem zbog cele situacije, ali zbog stvari koje se dešavaju iz sata u sat prosto nisam mogla ovo da ne pokažem svima vama.. Juče nas je zadesila najveća tragedija, danas imamo priliku da vidimo situaciju drugog momka koji objašnjava na slici da i on sprema teror u Bihaću. Samo se pitam zbog čega i dokle više? – napisala je Mina, pa dodala:

 Život je prekratak da bismo dopustili da nas mržnja i nasilje obuzmu. Danas treba da se pridružimo svima onima koji se bore protiv ovog opasnog trenda i pozovemo sve da se pridruže u borbi protiv nasilja. Nasilje nikada nije rešenje. Pokažimo solidarnost i ljubav prema drugima. Kada govorimo o nasilju, važno je da svi budemo svesni koliko štetno može da bude za pojedinca i za društvo u celini. Nasilje može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje žrtve, kao i da utiče na njihovu sposobnost da funkcionišu u društvu. Zato je važno da se uključimo u borbu protiv nasilja, da podignemo svest o ovom problemu i da se založimo za promene u društvu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Misica otkrila da li ima TRAUME zbog Stefana Karića: Progovorila o raskidu

DA POGLEDATE EMISIJU KLIKNITE OVDE