SPEKTAKULARNA TRANSFER VEST U PARTIZANU: Potpisuje GOL-MAŠINA sa 26 pogodaka u prošloj sezoni, a i rođak je bivšeg člana Real Madrida (VIDEO)

 SPEKTAKULARNA TRANSFER VEST U PARTIZANU: Potpisuje GOL-MAŠINA sa 26 pogodaka u prošloj sezoni, a i rođak je bivšeg člana Real Madrida (VIDEO)

Foto: MNPress

Fudbaler Sutjeske Tajron Konrad mogao bi ovog leta da pojača redove beogradskog Partizana.

Centarfor koji je tokom prošle sezone postigao 26 golova u razgovoru za “Mondo” je potvrdio da postoji interesovanje tima iz Humske. 

 Usijao mi se telefon… Dobio sam mnogo poruka, šalju mi tekstove gde me povezuju s Partizanom. Ne znam mnogo o tome, mislim da su zasad to glasine. Ali Partizan je sjajan klub, videćemo da li je to tačno. Znam da je Partizan veliki klub, sada ne mogu ništa više da kažem. Ukoliko dobijem ponudu, videćemo… Toliko mogu da kažem u ovom trenutku – rekao je najbolji strelac prvenstva Crne Gore za “Mondo”. 

Borac iz Banjaluke je, navodno, takođe zainteresovan, ali Konrad ne želi u Republiku Srpsku. 

– Znam za taj klub, ali to nije opcija koja mi je interesantna. Borac je dobar klub, znam da su igrali kvalifikacije za Ligu šampiona, igraju Evropu, ali nisu opcija, jer mislim da to ne bi bio najbolji potez za mene – rekao je Konrad.

Interesantno je da je Konrad, rođak Rojstona Drentea, nekadašnjeg fudbalera Real Madrida, koji je javnosti u Srbiji ostao u sećanju zbog 2007. godine kada je dominirao protiv Orlića u finalu EP noseći dres mlade reprezentacije Holandije.