ŠPANSKI MEDIJI LIKUJU: Ne prestaju da se nižu LOŠE vesti za Partizan (FOTO)

 ŠPANSKI MEDIJI LIKUJU: Ne prestaju da se nižu LOŠE vesti za Partizan (FOTO)

FOTO: MN Press

Španski mediji ne prestaju se bave Partizana pred olučujući meč protiv Real Madrida za odlazak na fajnal-for, koji je na programu utorak.

Madridski As na jednom mestu sabrao sve pehove koje su zadesili KK Partizan u poslednjih nekoliko dana, od poraza od Reala do neigranja KLS. Ovaj medij je precizicirao sve poteškoće srpskog kluba.

Oni navode da je ekipa pretrpela dva poraza od Reala na svom terenu i tako izgubila prednost u plej-of seriji. Dalje, pre drugog meča Aleksa Avramović je povredio ruku, i tako oslabljeni moraće na terenu rivala da igraju za svoj prvi fajnal-for posle 13 godina.

Dodali su i vest da crno-beli drugu sezonu zaredom neće igrati domaće takmičenje zbog administrativne greške kluba prilikom prijavljivanja za KLS.

„Dedlajn je bio 24. aprila, Partizan je predao dokumentaciju pet dana kasnije zbog čega mu je onemogućeno da se takmiči“, prenosi madridski list vest koja je naišla na priličan odjek u košarkaškoj javnosti u Srbiji.

Španci podsećaju da tim Željka Obradovića nema sreće da takmičenjiam u domaćim i regionalnim okvirima.-„Partizan je prethodne sezone, zbog nemilih scena i vandalizma tokom finalne serije ABA sa Zvezdom, doneo odluku da ne igra KLS.

Ipak na kraju dodali su i lešu informaciju koja je stigla za crno-bele,a to je da će u majstrici u Madridu biti jači za kapitena Kevina Pantera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *