SORAJA PONOVO TRUDNA?! Starleta se hitno oglasila: “Možda je drugo već tu, mom partneru smeta…”

 SORAJA PONOVO TRUDNA?! Starleta se hitno oglasila: “Možda je drugo već tu, mom partneru smeta…”

Foto: Instagram/sorajavucelic

Soraja Vučelić se porodila sredinom februara, a iako to niko nije očekivao, ona je odlučila da stane pred kamere i otkrije kako se snašla kao majka. Kako kaže, dobro je skrivala da je u drugom stanju, ali i da je sve podređeno sinu Kanu.

Foto: Instagram/Printscreen/sorajavucelic

– Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan – počela je starleta.

Vučelićeva je otkrila da li planira već proširenje porodice.

– Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je trojica. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako laka, ne bih čekala toliko – kaže ona.

Soraja Vučelić
Foto: Srbija Danas

– Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica – rekla je Soraja.

Kako je istakla, njenom partneru smeta što se javno eksponira, a i ona bi želela da se potpuno povuče u ilegalu.

– Ugasila sam Instagram jer sam želela da uživam u trudnoći i posvetim se samo tome. Volela bih da zauvek ugasim te mreže, da se ne eksponiram. I stvarno sam uživala. Ne volim kada čitam o sebi. Jedva čekam da beba poraste da uživam sa njim i idemo svuda. Mom partneru smeta moje medijsko pojavljivanje – rekla je Soraja za “Pink”.

BONUS VIDEO: “Bila sam ružna, sada sam lepa!” Danica Ristovski otkrila tajnu dobrog izgleda posle razvoda