ŠOKANTNI DETALJI HAPŠENJA U GRADSKOM PREVOZU: Uhapsio ga policajac van dužnosti, u stanu mu pronašli ARSENAL oružja

 ŠOKANTNI DETALJI HAPŠENJA U GRADSKOM PREVOZU: Uhapsio ga policajac van dužnosti, u stanu mu pronašli ARSENAL oružja

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Osumnjičeni (46) koji je uhapšen pre četiri dana zbog sumnje da je i autobusu pretio pištoljem uhapšen je nakon što je policiju alarmirao policajac koji je bio van dužnosti u autobusu koji saobraća na liniji 81.

Kako se saznaje, policajac je prijavio da se u autobusu GSP-a na liniji broj 81, nalazi NN muškarac koji je ubacio okvir u pištolj.

– Policajac je rekao da je muškarac uperio oružje ka mlađim osobama koje su bile u autobusu, a nakon toga ih izveo iz autobusa. Policajac, koji je inače vođa sektora iz PS Zemun je izašao iz autobusa i bezbedno uhapsio čoveka sa oružjem – kaže izvor.

Pretresom osumnjičenog (46) za njegovom pojasom pronađen pištolj sa metkom u cevi. On nema kriminalni dosije, ne poseduje oružje u legalnom posedu.

Na Badnji dan, policija je obavila razgovor sa četovoro maloletnika, u prisustvu njihovih roditelja. Usledio je pretres stana osumnjičenog i tom prilikom pronađena je jedna ručna bomba, više od 200 komada municije različitog kalibra, 3 okvira za pištolj i jedan patron za lovačku pušku.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom je određeno zadržavanje 48sati