ŠOKANTNE TVRDNJE: Borjan i Gobeljić BUŠE MIlojevića! (VIDEO)

 ŠOKANTNE TVRDNJE: Borjan i Gobeljić BUŠE MIlojevića! (VIDEO)

FOTO: MN Press

Mladi srpski trener Dušan Momirović, koji je u švedskom Hamarbiju sarađivao sa Milošem Milojevićem, otkriva da trener Crvene zvezde zahteva gvozdenu disciplinu i da zbog toga ima nesuglasice sa Milanom Borjanom i Markom Gobeljićem.

Momirović koji radi u švedskom Hamarbiju, gde je sarađivao sa strategom crveno-belih, otkriva nepoznate detalje iz svlačionice srpskog prvaka. I očigledno je da neke stvari u Zvezdi ne funkcionišu najbolje uprkos tome što crveno-beli deluju nedodirljivo u domaćim okvirima.

Momirović je gostovao u podkastu “Adrijatik”, a na konstataciju novinara Nikole Jankovića da je Milojević tokom zimskih priprema u Turskoj imao problema sa Borjanom i Gobeljićem, Dušan je potvrdio i odgovorio da time nije iznenađen.

– To me uopšte ne čudi. Otprilike sam očekivao, samo sam mislio da će to mnogo ranije da se desi. Ne volim o tome da pričam, ali znam šta se dešavalo i šta se dešava. Miloš je neko ko voli autoritet, da sve bude striktno i precizno. Njegov prelazak u Zvezdu sam donekle očekivao i mislio sam da će mu biti mnogo lakše, s obzirom na poznavanje jezika. Takođe, bio sam svestan da u Zvezdi postoje jaki karakteri, tipa Borjan ili Gobeljić. Mislim, Borjan se sukobio i sa Terzom (Zvezdan Terzić), a ne sa Milojem. Priča se kako je Partizan nadigrao Miloja u drugom poluvremenu poslednjeg derbija? Pitanje je koliko je nadigran, a koliko možda izbušen od igrača. Nisu to nemoguće stvari – poručuje Dušan Momirović.

Momirović je istakao da Milojević ima fudbal u malom prstu, ali da je  neverovatno strog stručnjak. Ta izjava je prilično neočekivana, s obzirom na to da Zvezdin strateg ne odaje takav utisak na osnovu svog ponašanja.

– Veoma, ali veoma je strog. Vidim da ljudi pričaju i pišu da je suprotno. Kod njega nema kašnjenja ni 15 sekundi. Apsolutno ne ostavlja mesta za diskusiju. Nema kod njega da neko dolazi i da se žali, za ovo, za ono… U švedskom Hamarbiju je odstranjivao iz tima. Izgubio je komunikaciju sa igračima zbog toga – dodaje Momirović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *