ŠOK SNIMAK SA PUMPE: Nadzorne kamere snimile UBICE srpskog Eskobara – sa maskama i pištoljima šetali ulicom (VIDEO)

 ŠOK SNIMAK SA PUMPE: Nadzorne kamere snimile UBICE srpskog Eskobara – sa maskama i pištoljima šetali ulicom (VIDEO)

Foto: Informer/MUP

Policija intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku ubica Ranka Radoševića (55) poznatijeg kao Eskobar, a koji je ubijen danas na pumpi u Rušnju. Sada se pojavio i snimak ubistva i bekstva napadača.

Ranko Radošević, prema pisanju medija, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Podsetimo, Radošević je danas oko 11 sati ubijen na pumpi u Rušnju u trenutku dok je sedeo za stolom. 

 Radošević je često odlazio na pumpu jer u blizini živi. Pretpostavlja se da su napadači to znali i da su ga danas zapravo sačekali kako bi izvršili brutalan zločin – objasnio je ranije naš izvor upoznat sa slučajem.

Radoševića je ubio napadač koji je u njega ispalio više metaka, a potom mu pucao u glavu. 

– Sumnja se da je reč o profesionalnoj likvidaciji po načinu izvršenja. Ubica je imao saučesnika sa kojim je napustio mesto zločina. Potom su kako se sumnja zapalili automobil kako bi uništili dokaze. Zapaljeni automobil “golf 4” pronađen je zapaljen na Petlovom brdu – naveo je sagovornik. 

Foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima neposredno pre pucnjave Radošević je primetio napadača i pokušao je da pobegne. 

– Nažalost u tom trenutku napadač je pucao u njega, ranio ga više puta, potom je prišao i pucao mu u glavu, to je još jedan od razloga što se veruje da je reč o profesionalnom ubici – rekao je sagovornik. 

Oko 14. 20 sati pošto je završen uviđaj, telo ubijenog Radoševića prevezeno je na Institu za sudsku medicinu gde će biti utvrđeno koliko je metaka u njega isplajeno. 

– Policija je na mestu zločina pronašla više čaura koje će biti dokazni materijal u istrazi – rekao je naš sagovornik. 

Više vesti o ubistvu Ranka Radoševića u Beogradu pročitajte OVDE