Šok saznanje: Svi je znaju kao Maju Marinković, a ovo je NJENO PRAVO IME

 Šok saznanje: Svi je znaju kao Maju Marinković, a ovo je NJENO PRAVO IME


Maja Marinković ima 24 godine, a slavu je stekla kao starleta i učesnica više sezona rijalitija “Zadruga”. Maja još uvek drži rekord po broju partnera u ovog televizijskom formatu, a svaka njena ljubavna priča prošla je burno. Najintrigantnije veze bile su joj sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i sa Filipom Carem.

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, je beogradski biznismen, odgajivač pasa, bivši fudbaler i otac rijaliti učesnice Maje Marinković. Rođen je 1967. godine u Beogradu. Živi i radi u srpskoj prestonici. Iako se u Beogradu za Takija čulo i ranije, naslovnice tabloida masovno je počeo da puni kada je njegova kćerka Maja ušla u rijalitiji, a ovo su manje poznate činjenice o njima.

Taki Marinković
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Život i poreklo novca Takija Marinkovića

Taki je, inače, bivši fudbaler. Igrao je za jedan tim u Švedskoj dugi niz godina, a potom se vratio u Beograd i pokrenuo svoj posao sa rasnim psima, engleskim poenterima. Tim poslom uspešno se bavi više od 20 godina i to mu je donelo dobru zaradu. Od tog novca, ali i novca zarađenog od drugih poslova i porodičnih nekretnina, svojoj ćerki Maji obezbedio je život koji joj omogućuje mnogo hirova. U jednom intervjuu rekao je da su engleski poenteri kraljevi polja, te da zbog toga i njega mnogi nazivaju “kralj Taki”.

Krajem osamdesetih godina, Taki je igrao fudbal u Švedskoj. Tamo je proveo pet godina. Jednom prilikom je došao na odmor u Beograd i tada je upoznao devojku Maju koja ga je osvojila.

Maja Marinković, Taki Marinković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Nestanak Majinog brata Ilije

Sa njom je proveo pet dana, a potom se vratio za Švedsku. Ona mu je javila da je trudna. Taki se odmah vratio u Beograd. Venčali su se i 1993. godine dobili sina Iliju.

Sticajem okolnosti, iste godine, dete su odveli na redovnu kontrolu u jednu beogradsku bolnicu i na toj kontroli detetu se gubi svaki trag. Ova tema je za Takija veoma bolna, kao i za njegovu porodicu. On i njegova supruga i dan danas se vode u registru roditelja nestalih beba u Srbiji.

Maja Marinković, Taki Marinković
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Pravo ime Maje Marinković

Posle četiri godine, rodila se njegova kćerka Maja. Tačnije, njeno puno ime je Marija, ali je svi zovu Maja, kao što se zove i njena majka. Taki se rastao sa svojom suprugom kada je Maja imala tek petnaest meseci. Devojčica je ostala da živi sa ocem. Nije mu bilo nimalo jednostavno, ni lako da sam vaspitava dete, naročito tako malo dete, ali se nije predavao.

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Prema svojoj ćerki Maji se ponašao kao prema princezi. Kada je Maja imala dve godine, Taki se zaposlio u Kulturno umetničkom društvu Krsmanović. Tu su svi zavoleli i Maju koja je često sa tatom bila na poslu.

Otac i ćerka se ne razdvajaju ni dan-danas, o čemu mogu da posvedoče njihovi profili na društvenim mrežama.

Maja Marinković
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Šta je Milan Milošević u emisiji “Sa Ivanom” otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima “Elite” saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.