ŠOK PRIZNANJE: “BIO SAM SA STANIJOM!” Kristijan se IZLANUO u emisiji “HOKLICA I NIJEDAN GRAM EMOCIJA”

 ŠOK PRIZNANJE: “BIO SAM SA STANIJOM!” Kristijan se IZLANUO u emisiji “HOKLICA I NIJEDAN GRAM EMOCIJA”

Svake srede u 20h! Vaša omiljena emisija “Između dve vatre”

Kristijan Golubović je diskvalifikovan iz šeste sezone Zadruge, te je pravo iz Šimanovaca došao kod nas u emisiju “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.

Ono što će sigurno šokirati sve naše gledaoce je podatak da Kristijan iako je diskvalifikovan, neće platiti kaznu od 50. 000, jer kako je on objasnio, takav dogovor ima sa produkcijom ovog projekta.

Golubović je između ostalog govorio i o svojoj trudnoj verenici Kristini Spalević, pa pomenuo svoje bivše devojke, koje nisu uzazvale emociju kod njega kao što je Spalevićeva.

Nabrajajući bivše Kristijan je pomenuo Staniju Dobrojević za koju je više puta demantovao da je imao ikakav intimni odnos.

– Da nisam zavoleo Kristinu Spalević, ja ne bih ni bio sa njom, ali evo kažem vam, da sam znao neke stvari koje sam saznao kada sam izašao, ne bih bio sa njom, ali gotovo sada. Ne može srce da bira kada se već zaljubilo. Ja sam bio i sa Stanijom i sa balerinom i sa ovom i sa onom, ali videli ste šta je to bilo – hoklica, malo zezanje, drugovanje, smeh, šou biznis, bilo je malo tu povuci-potegni, ali nijedan gram emocija – objasnio je Kristijan u emisiji Između dve vatre.

Sve o diskvalifikaciji, povratku u rijalitiju, ali i Urošu Ćertiću, Kristini Spalević, Dejanu i Davidu Dragojeviću, pogledajte u emisiji ispod ovog teksta.