ŠOK PREOKRET! Nakon prevare sa Majom, Zvezdan priznao Anđeli emocije: “Ovo me je stvarno rasturilo!”

 ŠOK PREOKRET! Nakon prevare sa Majom, Zvezdan priznao Anđeli emocije: “Ovo me je stvarno rasturilo!”

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić

– Čemu onolika drama i užas, niko ti nije dao garanciju da ćeš se udati. Čovek sve vreme želi da se oseti slobodno? – glasilo je pitanje.

– Mi smo pre ulaska u vezu imali planove za budućnost, braku, deci, devojčici i dva dečaka, tri psa, bungalovima. Mi smo u jednom trenutku bili nepažljivi. Bili smo jako ozbiljni dok Ana nije ušla i o tome se pričalo. Verovala sam da me nije ostavio jer sam nešto prolazno, jedino ako je lud čovek. Možda ja nisam videla kako sam trebala neke stvari. Filip mi je tako objasnio neke situacije da Zvezdan više nije zainteresovan za vezu sa mnom, a ja sam slepo gledala jer sam zaljubljen. Smatrala sam da sam trebala da se osvrnem na tu rečenicu da želi slobodu – rekla je Anđela.

Anđela Đuričić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Je l’ si ti ta sloboda Majo? – pitala je Ivana

– Ja mogu da ga razumem kao muškarca da posle težine odnosa sa Anom stvarno treba slobodu. Niko neće kragnu i okove. Razumem ga jer sam i ja u svojim odnosima ispustila dušu i ne razmišljam u emotivnom smeru – rekla je Maja.

Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Slažem se sa Anđelom i to nije bila priča, ja sam tako osećao i tako maštario sa njom. Ne mogu da osporim jer nije bila laž i balava priča. Posle Aninog dolaska mi je veza bila previše, jedva sam se držao. Ja još uvek imam emociju prema Anđeli i stvarno me je ovo sve rasturilo. Ne kažem da sam, iz sažaljenja. Delovala mi je da je ozbiljnija i starija, a posle sam zaključio da je živela pod staklenim zvonom i da je mlađa od 24 godine. Da nije došla Ana mislim da bi se puno tih stvari ostvarilo – rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogedajte u nastavku: