ŠOK POTEZ PRODUKCIJE: Milan Milošević UŠAO U RIJALITI, pa pred svima pustio SRAMNI SNIMAK ove ukućanke!

 ŠOK POTEZ PRODUKCIJE: Milan Milošević UŠAO U RIJALITI, pa pred svima pustio SRAMNI SNIMAK ove ukućanke!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Po*no afere i s*ks skandali bile su retka pojava u domaćim medijima, ali su u poslednje vreme postali deo svakodnevnice u srpskim rijalitijima.

Ipak, kako godine prolaze granica se pomera, a pre par godina su novinari iskopali da su određene učesnice bile na spisku jednog on najjačih makroa koji je zbog toga i bio uhapšen.

Milan Milošević
Foto: Srbija Danas

Za njih se pričalo da im je tarifa 500 evra, kao i da se od njih zahtevalo da treniraju, uredno spavaju, vode zdrav život. Da uporan rad novinara donosi rezultat i veliki skandal potvrdio je i bivši voditelj Zadruge Milan Milošević, koji je pre par godina u rijaliti “Parovi” doneo snimak se*ksa Kristine Spremo sa poznatim biznismenom.

Prisetimo se kako je to izgledalo!

Joavan Jeremić
Foto: Srbija Danas

Tadašnja voditeljka “Parova” Jovana Jeremić pitala je tada produkciju da li je prošla ponoć ne bi li mogla da pusti isečke iz privatnog snimka seksa Kristine Spremo o kome se šuškalo danima. A onda su pušteni isečci iz kućne akcije u vidu slika.

Reč je o snimku iz 2013. godine sa srpskim biznismenom u njegovom stanu. Slike koje su isekli iz filma su zamagljene zbog eksplicitnog sadržaja. Kristina se branila da joj je sve namešteno i da nije znala da je snimaju.

Kristina Spremo
Foto: TV Happy printscreen

– On mi je podmetnuo kameru, jer se ja nikada nisam snimala sa njim. Čitavog života želi da napravi ime preko devojaka iz javnog sveta. Sve što je rekao je laž i preuveličano. – rekla je Kristina, a potvrdila da je zaista bila tajno snimana kamerama u njegovoj rezidenciji i da postoji još snimaka sa drugim devojkama od kojih mnoge rijaliti učesnice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.