ŠOK! Očekuje se NOVA akcija hapšenja: Likvidacija Eskobara amaterska, ali logistika profesionalna – za njim se traga

 ŠOK! Očekuje se NOVA akcija hapšenja: Likvidacija Eskobara amaterska, ali logistika profesionalna – za njim se traga

Foto: Informer Printscreen/Instagram

Maloletnica (17), koja se dovodi u vezu sa likvidacijom i osumnjičenima za ubistvo Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Eskobar, na benzinskoj pumpi u Rušnju, u subotu je uhapšena zbog sumnje da je pomogla mladićima (28) i (26), a juče joj je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Naime, njih troje uhapšeni su u subotu u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu gde su se krili posle zločina. Reč je o “stanu na dan”.

Likvidacija je izvršena dosta amaterski, što je olakšalo brzu i efikasnu akciju policije. Međutim, logistika ubistva bila je malo profesionalnija od izvršilaca. Iz tog razloga opravdano se sumnja da je u likvidaciji učestvovalo još osoba – kaže izvor Kurira.

Prema saznanjima, među osobama za kojima se traga je i mladić iz Beograda koji je već učestvovao u likvidaciji visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana i od tada je u bekstvu. Nova akcija hapšenja, tek se očekuje.

Kako se saznaje, Radošević skoro svaki dan pije kafu u kafiću na pompi gde je ubijen, a u četvrtak se dogovorio da baš tu trguje automobilima.

– Ranko ima biznis sa polovnim automobilima, odnosno autoplac, a ubice su ga namamile tako što su mu ponudili automobil koji bi mogao da otkupi. Dogovorili su se da se nađu u četvrtak oko 11 sati, tad su i došli i upucali ga – kaže izvor.

Posle zločina, izvršioci likvidacije su automobilom “golf 4” otišli na Petlovo brdo, zapalili automobil i uputili se do stana na Novom Beograda gde su bili sve do hapšenja.

– Njima je u stanu pronađen i pištolj za koji se sumnja da je njime izvršena likvidacija, a oružje se nalazilo među grickalicama – podseća izvor.

Podsetimo, dvojica osumnjičenih iz štek stana izvedeni su sa lisicama na rukama. Obojica su bila obučena u sportsku garderobu, a na ekskluzivnom snimku može se videti da jedan od njih primetno šepa, a drugi je izveden u roze papučama.

Inače, kako je objavila njegova porodica, Radošević će biti sahranjen danas na groblju Orlovača u Beogradu.

Crni niz

Ranko Radošević likvidiran je u četvrtak, na dan kada je čoveku koji ga je čuvao rekao da ne mora da ide sa njim na sastanak sa saradnicima.

– Radošević je inače imao telohranitelja, momka koji se gotovo nije odvajao od njega. Navodno, u četvrtak mu dao slobodan dan – rekao je ranije izvor i objasnio da je ubijeni Nikšićanin, koji je godinama s porodicom živeo u Beogradu, žrtva obračuna klanova.

Radošević je, navodno, bio jedan od vođa nikšićkog klana, koji je bio blizak sa “škaljarcima” i ubijenim Jovanom Vukotićem. Zato se pretpostavlja da se crni niz ubistava pripadnika škaljarskog klana nastavio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *