ŠOK! Najbolji strelac reprezentacije PROPUŠTA Mundijal u Kataru

 ŠOK! Najbolji strelac reprezentacije PROPUŠTA Mundijal u Kataru

Foto: Profimedia

Svega deset dana pre početka Svetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, meksički fudbalski savez zadesio je šok, kada su u javnost isplivale informacije da su reprezentativci učestvovali u velikim orgijama. Većina detalja, kao i učesnika spornog događaja ostali su tajna, ali najnovija priča iz meksičkih medija otkriva ko je jedan od krivaca.

Reč je o legendi Sombrerosa Havijeru Ernandesu Ćićaritu, bivšem napadaču Mančester junajteda i Real Madrida. On je nakon Mundijala u Rusiji odigrao samo tri utakmice za reprezentaciju.

Iako je postojala osnovana sumnja na to da je to dokaz kako je on stajao iza orgija, priča je potvrđena tek ovih dana.

Većina meksičkih novinara izbegavala je da kopa o ovom slučaju jer su se bojali da će ih to dovesti na crnu listu fudbalskog saveza, koji bi im mogao uskraćivati za informacije i zahteve za intervjue, kao i za akreditacije.

Ovih dana jedini koji je odlučio da se pozabavi tim je novinar Hose Ramon Fernandes.

On je za politički dnevnik Proceso otkrio zašto zapravo Ćićarito, koji danas igra u Los Anđeles Galaksiju, neće biti u Kataru.

  • Tata Martino nam je priznao da je Ćićarito unajmio dve prostitutke za sebe tokom puta u Njujork i San Antonio. Svi su ga odbili jer nisu hteli da se kompromituju, posebno zato što ih je mnogo oženjenih. Optuženi su da su učestvovali u orgijama i žene su im bile besne nakon toga. Ćićarito se nije na vreme pokajao, nego je sve negirao – otkrio je Fernandes.

Fernandes je u istom intervjuu otkrio da je osoba iz saveza odgovorna za dogovaranje prostitutki za slavnog napadača otpuštena.

Danas ta osoba, navodi novinar, radi u FIFA i daleko je od meksičkog fudbala.

  • Ćićarito bi rekao da postiže golove kad god bi imao probleme u braku. Zbog toga neće igrati na Svetskom prvenstvu. Zna da pogađa nosom, zadnjicom, ali uvek će biti samo Ćićarito. Vela je bolji, ali nema mentalitet pobednika – zaključio je Fernandes.
  • Podsetimo, Ćićarito je najbolji strelac u istoriji Meksika, sa 52 gola na 109 nastupa.