ŠOK NA KONFERENCIJI: Nikola Jokić ODBIO da odgovori na OVO pitanje! Okrenuo se portparolu i zamolio ga da propusti (VIDEO)

 ŠOK NA KONFERENCIJI: Nikola Jokić ODBIO da odgovori na OVO pitanje! Okrenuo se portparolu i zamolio ga da propusti (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/FreeDawkins

Majami je prethodne noći savladao Denver 111:108 i tako izjednačio rezultat u finalu NBA lige na 1:1, a trener Majkl Meloun nije bio zadovoljan brojnim stvarima u igri svog tima. Nije imao šta da zameri Nikoli Jokiću koji je ubacio 41 poen, ali mu je zasmetalo što kod pojedinih igrača nije video da su “igrali do kraja”, odnosno nedostajao je trud i napor koji ih inače krasi, a koji je imao Majami i zato je došao do “brejka”.

DENVER POKRADEN U SAMOJ ZAVRŠNICI MEČA: Nestvarna odluka sudija na štetu Jokićevog tima (VIDEO)

Posle burnog izlaganja Melouna, pred novinare je izašao zamišljeni Nikola Jokić.

Nikola Jokić

Još kad je prvi put postavljeno pitanje “truda i napora”, Jokić je okrenuo priču na drugu temu i govorio o problemima u poslednjoj četvrtini kada ih je Majami potpuno nadigrao, dok je na drugo slično pitanje odbio da odgovori.

JOKIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Kada igram, ne razmišljam O TOME

– Nikola, kakvo je raspoloženje bilo kada ste shvatili da je upravo manjak truda bio razlog poraza? Kakvo je bilo raspoloženje u timu kada ste se zagrlili i pričali posle meča?

Posle ovih reči, Jokić je raširio ruke i pogledao ka portparolu Denvera sa kojim se potom savetovao: 

– Mogu li da ne odgovorim na ovo pitanje… Da, ne želim da odgovorim na ovo pitanje.

Podsetimo, Majkl Meloun je najverovatnije “prozvao” mladog Majkla Portera Džuniora (pet poena) i igrače koji su dali mali doprinos sa klupe, neophodan da bi se slavilo u NBA finalu.

BATLER PROVOCIRAO NAKON POBEDE: Nakon meča obukao majicu sa OVIM NATPISOM (VIDEO)