ŠOK FOTO JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ: Zadrugarka je bila PRIRODNO NAJLEPŠA, sada IZGLEDA potpuno DRUGAČIJE!

 ŠOK FOTO JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ: Zadrugarka je bila PRIRODNO NAJLEPŠA, sada IZGLEDA potpuno DRUGAČIJE!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Jovana Ljubisavljević – misica, postala je poznata kada je učestvovala u četvrtoj sezoni “Zadruge”, gde je javno ostavila dugogodišnjeg dečka i ušla u romansu sa Stefanom Karićem. 

Jovana se odmah izdvojila u masi drugih učesnica, pre svega zbog lepog vaspitanja i kulture koju poseduje, a potom i zbog prirodne lepote koja je krasi. Ipak, nemoguće je ne primetiti koliko se Jovana fizički promenila, i to samo za dve godine. 

Jovana Ljubisavljević
Foto: Instagram prinscreen/ljubisavljeviceva


Mnogobrojni fanovi Ljubisavljevićeve ističu da misica izgleda nikad bolje, a kako kažu, nakon raskida sa Karićem je procvetala. Jovana je i dalje prirodna lepotica, a iako je usne značajno uvećala kod estetskog hirurga, promenila je i stil odevanja, koji je sada znatno provokativniji. 

Jovana Ljubisavljević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Poslednja fotka koju je Jovana objavila na svom Instagramu izazvala je mnoštvo komentara, mahom komplimenata, iako postoje i oni koji smatraju da je bivša zadrugarka, a sada voditeljka, lepše izgledala bez ikakvih korekcija na svom licu. 

“Bože, Joco, koliko si lepa, koja promena na bolje… Nikad lepša nisi bila”, “Sijaš kao Sunce”, “Opa!”, “Blistaš bez Karića”, pisali su ljudi, a bilo je i onih koji su Jovani poručili da im se više sviđa prirodniji izgled.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.