ŠOK DETALJI SLUČAJA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Ubica bio u EMOTIVNOJ VEZI sa jednom od sestara, ovako ih je iskoristio

 ŠOK DETALJI SLUČAJA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Ubica bio u EMOTIVNOJ VEZI sa jednom od sestara, ovako ih je iskoristio

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić/Shutterstock

G. Đ, koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, bio je u vezi sa jednom od ubijenih sestara.

Kako se saznaje, on je radio u Domu za stare gde je umro muž jedne od starica, koja je u međuvremenu počela da se viđa s njim. Ofarbala se i navodno potpuno promenila.

Dve žene su živele zajedno već nekoliko godina, a muž jedne od njih je preminuo pre dve godine.

– Retko su izlazile iz kuće, samo do prodavnice. Nisu se ni družile sa mnogo ljudi, bile su dobre sa stanarkom pored, ona im je često donosila hranu – priča jedan od komšija zgrade u Ulici Marka Pola, koji je još uvek šokiran zločinom.

Sa druge strane, komšije su istakle kako su retko imale posetioce, ali da je jedan muškarac viđen kako dolazi kod njih na Božić.

Podsetimo, policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali G. Đ. (38), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

Kako se sumnja, G. Đ. je sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio jednu, a udarcima po glavi ubio drugu ženu.

Dodaje se da je nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo G. Đ. pronađeno juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja, saopštio je MUP.