ŠOK DETALJI IZ MILJANINE SOBE! Mariji i Siniši ZABRANJENA POSETA – lekari preduzeli STROGE MERE, otkriveno ZAŠTO

 ŠOK DETALJI IZ MILJANINE SOBE! Mariji i Siniši ZABRANJENA POSETA – lekari preduzeli STROGE MERE, otkriveno ZAŠTO

Foto: Shutterstock/Youtube printscreen/Zadruga official

Zdravstveno stanje rijaliti zvezde Miljane Kulić je i dalje klimavo.

Lekari se svakog časa bore da joj sačuvaju život, a ona im u tome, kako se navodi, nimalo ne pomaže, svojim ponašanjem.

Njena majka Marija Kulić svakodnevno brine da Miljana bude bolje, pa se i medijima povremeno obrati sa novim informacijama.

– Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone – ispričala je Marija i dodala da lekari daju sve od sebe da je izleče:

– I dalje dobija “fraksiparin” kako bi joj razredili krv, antibiotike, ali i terapiju kiseonikom. Lekarima i dalje stvara problem tromboza stomačnih vena, zbog koje je Miljana u jakim bolovima, ali ide nabolje. Lekari su divni i ljubazni prema meni. Nije im teško da mi sve lepo objasne – ispričala je Marija.

Marija ne može da dočeka da Miljana dođe kući

– Ne spavam, ne mogu da jedem, ne mogu da se smirim… Ne postoje reči kojima bih opisala koliko nam je teško. Po ceo dan se molim Bogu da Miljana što pre izađe iz bolnice. Imam utisak da je sve ovo noćna mora iz koje ne mogu da se probudim – završava Kulićka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.