ŠOK DETALJI IZ ISTRAGE! Ruši se kriminalna piramida – otkriveno odakle Velji Nevolji Radoševićeva blinda

 ŠOK DETALJI IZ ISTRAGE! Ruši se kriminalna piramida – otkriveno odakle Velji Nevolji Radoševićeva blinda

Foto: Informer/Printscreen Večernje novosti

Bivši pomoćnik načelnika UKP MUP Srbije Dejan Radenković komentarišući ubistvo Ranka Radoševića, zvanog Šule, kaže da je sada najveći zadatak policiji da pronađe nalogodavca egzekucije.

Radenković kaže da ne veruje da iza ubistva stoji Radoje Zvicer, ali isto tako ne želi da spekuliše drugim imenima.

Ranko Radošević se pominje u sudskom procesu koji se vodi protiv Šarića, pominje se i njegovo vozilo u suđenju Veljka Belivuka ali to vozilo koje se pominje samo je bilo u vlasništvu Radoševića iako ga je prodao. To vozilo je kasnije oteto sa jednog auto placa, oteo ga je klan Veljka Belivuka i koristio – objašnjava Radenković.

Dejan Radenković
Foto: Printscreen Kurir TV

Prema njegovim rečima policija je u ovom slučaju profesionalno radila, te je kao rezultat došlo brzo hapšenje osumnjičenih.

– Međutim, sada je na njima veliki zadatak, a to je da se otkrije nalogodavac. To može da ide teško, jer u većini slulčajeva ubistva se naručuju preko posrednika i oni koji učestvuju u ubistvu, kao i sam izvršilac ne znaju po čijem nalogu rade – kaže Radenković.

Inače kako je objasnio Radoševićevo ubistvo verovatno je vezano za poslove kojim se bavio.

Prema mojim saznanjima on je isključivo radio sa kolima, nepoznato mi je da je imao bilo kakve veze sa narkoticima ili nekim drugim kriminalnim radnjama. Iza sebe ima dva braka i četvoro dece. Milsim da je u poslednje vreme hteo da se izvuče iz svega ali nažalost veze sa kriminalom nisu lako raskidive, a pogotovo što je on bio u samom vrhu. Bio je na vrhu te piramide. Njegova reč je imala težinu – kaže Radenković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *