SNIMAO UŽIVO KAKO MU OTAC BIJE ŽENU – Ovo je Tiktoker koji je OBJAVIO STRAVIČAN VIDEO: Javnost je ZAPREPAŠĆENA

 SNIMAO UŽIVO KAKO MU OTAC BIJE ŽENU – Ovo je Tiktoker koji je OBJAVIO STRAVIČAN VIDEO: Javnost je ZAPREPAŠĆENA

Kao bomba odjeknula je vest u medijima da je izvesni Tiktoker Marko snimao lajv u kom je njegov otac tukao njegovu ženu, a velika većina veruje da je snimak autentičan i da nije reč o borbi za klikove već da je zabeležen besramni snimak nasilja u porodici.

Mnogi su ostali zaprepašćeni nakon što su ovo videli, a malo ko zna ko je zapravo Marko.

Naime, Marko je na Tik Toku upisan kao “Markolaki1997”, na kanalu ima skoro 60 hiljada pratilaca, a on je svakodnevno na njemu objavljivao video klipove iz privatnog života. Inače, njegov kanal je nedavno ugašen o čemu je govorio i vođa pokreta Levijatan Pavle Bihali.

– Ovaj momak mi je oduvek bio čudan. Ljudi su me tagovali na njegovom nalogu, gde Marko otvoreno govori o vezi sa devojčicom koja je ispod određene starosne dobi, ispod 18 godina, počinjem da se pitam kako je taj snimak prošao – rekao je Pavle, između ostalog, u snimku.

@pavle_bihali_levijatan Replying to @dusan #fyp #fypシ #foryoupage #fy #pavlebihali81 #levijatan #viral #viralvideo #foryou ♬ original sound – pavle.bihali.levijatan

Većina klipova vezana je za muvanje devojaka i pozivanje istih na upoznavanje, ali i pozivanje svojih fanova u goste kod njega kući.

Inače, Marko ima sina od 4 godine, a ponekad na društvenoj mreži objavi snimak sa njim, prenose mediji.