SNIMAO KIŠU, A UMALO GA UDARIO GROM! Ćićmo od sada ima dva rođendana (VIDEO)

 SNIMAO KIŠU, A UMALO GA UDARIO GROM! Ćićmo od sada ima dva rođendana (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/Ćićmo Ćićmo Bihać

U jakom nevremenu koje je zahvatilo ovaj grad Alijagić je doživeo udar groma na metar od njega, ali je prošao bez povreda, pa mesto na kojem su vidljiva manja oštećenja planira trajno označiti, prenosi Srpskainfo.

O nezaboravnom iskustvu govorio je za portal Avaza.

– Kao i obično popodne sam provodio u bašti, u ambijentu kojeg sa suprugom ulepšavam za svoje unuke i decu, jer oni su u dijaspori pa se samo leti okupimo. Posmatrao sam jako olujno nevreme i slučajno počeo snimati kako jaka kiša ukrašava cveće. Nisam ni slutio šta će se desiti, iako je moj pas Masa pokazivala uznemirenost i strah. Drhtala je i nije se odmicala od mene – kaže Alijagić.

Igrom slučaja, zabeležio je udar groma. Pogodio je u suncobran u bašti, na oko metar i po od mesta na kojem se nalazio.

– Kao da me Tajson udario. Vidio sam bljesak i osetio jak udar koji me je “oduvao” u unutrašnjost šadrvana. Na trenutak sam pomislio da mi je pogodio mobilni telefon i izbacio mi ga iz ruku. Oko minut sam ležao, a onda krenuo prema mobilnom telefonu s namerom da ga isključim, jer sam očekivao još jedan udar. Šok je prošao za nekoliko minuta, pa sam onda snimio i posledice. Straha i nije bilo, jer sam bio pripadnik specijalne policije i tri puta sam ranjen, ali ovo je svakako nešto što se ne može zaboraviti – dodaje Ismet Alijagić za portal Avaza.