SNIMAK SUKOBA! Skandalozan SUSRET Mikija Đuričića sa komšijom KOJI MU JE ZAPALIO kuću! Evo ŠTA SE desilo

 SNIMAK SUKOBA! Skandalozan SUSRET Mikija Đuričića sa komšijom KOJI MU JE ZAPALIO kuću! Evo ŠTA SE desilo

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Mosfilm

Komšija Mikija Đuričića pokušao je za vikend da zapali njegovu kuću u Kupinovu, ali je, srećom, požar na vreme primećen i sprečena je veća tragedija. Darko L. je odmah priveden i u ponedeljak mu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Kako je rekla sestra Darka L. za Kurir, celi sukob je počeo još letos, kada je Miki Đuričić usred noći došao do njihove kuće i psovao ih i vređao, a sve zbog komentara koji je ona postavila ispod snimaka na Jutjubu.

Miki-Đuričić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


Kurir je došao do snimaka na kojima se čuje kako rijaliti učesnik psuje, spominje pokojnog oca Darka L, koji se obesio, a onda vređa i sve članove porodice.

“Sutra ćete vi za Beograd, prvim autobusom. Ti da komentarišeš mene i moju ženu na Jutjubu. Dvadeset godina niste dolazili. Zapamtićeš kad si se vratila u Kupinovo. Presešće ti svaki dan u Kupinovu, sad ćeš videti šta je pravi manijak i psihopata”, čuje se na snimku pored psovki i uvreda.

D. L, sestra Darka. L, koji je pokušao da zapali Mikijevu kuću, kaže da će protiv Đuričića podneti tužbu zbog pretnji i vređanja.

Miki-Đuričić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Inače, kako piše gorepomenuti medij, Miki i komšinica su zajedno išil u u osnovnu školu, nakon čega se s porodicom preselila u Beograd, ali su se proletos vratili u Kupinovo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.