SNIMAK SMRTI ADE KANAČKI: Milša napustila “Igru sudbine”, a evo kako su je scenaristi serije UBILI! (VIDEO)

 SNIMAK SMRTI ADE KANAČKI: Milša napustila “Igru sudbine”, a evo kako su je scenaristi serije UBILI! (VIDEO)

Verne gledaoce serije “Igra sudbine” šokirala je informacija o tome da glavna glumica Milica Milša napušta popularni TV format.

Milša i njen suprug, scenarista, Žarko Jokanović napustili su domaću telenovelu, a svi su zapitani kako će se ovo odraziti na dalji tok radnje i kako će opravdati izostajanje čuvene Ade Kanački.

Milica Milša

Danijel Đurić, jedan od producenata serije, uz Nikolu Burovca, otkrio je da uskoro nastavljaju sa snimanjem novih epizoda, ali i potvrdio ono što se naslućivalo.

– Serija “Igra sudbine” nije prekinuta, već je na pauzi zbog Svetskog prvenstva u fudbalu. Već 30. novembra krećemo sa snimanjem novih epizoda, a emitovanje će se nastaviti po završetku Svetskog prvenstva. Promenjena je ekipa scenarista. Žarko Jokanović neće više pisati scenario, a ni Milica Milša najverovatnije neće više igrati u seriji – kaže Đurić.

O tome ko će zameniti Milšu u glavnoj ulozi, Ade Kanački, Đurić kaže da je za to nadležna televizija Prva.

Milica Milša

– Možda Milica neće biti tu od starta snimanja novih epizoda, a možda će se priključiti kasnije, u svakom slučaju, za sada, nije u planu. Videćemo kako će se stvari odvijati, pošto Žarko više ne piše – poručuje Danijel Đurić.

Međutim, odgovor za gledaoce je stigao u najavi za novu epizodu “Igre sudbine” na društvenoj mreži Instagram.

Ada Kanački umire, a njeno beživotno telo zatiče suprug Ivan, koga tumači glumac Vladan Savić.

Tragičan vest biva saopštena sinovima, a kako će ovo uticati na celokupnu radnju serije i da li će za posledicu imati smanjeni broj gledalaca, ostaje da vidimo.