Snimak OCA Rade Manojlović ZAPALIO MREŽE: Pogledajte ŠTA VOZI, pevačica ga PRESRELA vozilom – HIT (VIDEO)

 Snimak OCA Rade Manojlović ZAPALIO MREŽE: Pogledajte ŠTA VOZI, pevačica ga PRESRELA vozilom – HIT (VIDEO)

Foto: Srbija Danas/Twitter prinscreen/Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović podelila je na Tviteru snimak koji je napravila, a koji je privukao pažnju prvenstveno muškaraca, koji su  želeli da prokomentarišu nesvakidašnju situaciju. 

Manojlovićeva je krenula u posetu ocu kada ga je srela na otvorenom putu gde vozi veoma neobično vozilo.

Reklo bi se da je reč o motokultivatoru na koji je postavljeno veliko bure sa smesom za prskanje korova. On je vozio polako dok nije video da ga iz automobila koji ga pretiče snima ćerka. Obradovao se kada je video Radu, radosno je mahao, dok ga je ona snimala.

– Živeće ćale 100 godina, kad god dođem u selo on napravi neki novi izum Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Njemu je baš dobro, kralj – prokomentarisala je Rada, a odmah zatim su usledili kometari pratilaca. 

– Kralj, ovo mi deluje kao neki raspršivač protiv korova – glasio je jedan od kometara, a Rada je to potvrdila. 

– Kaži vozaču da ne pretiče preko pune linije – bio je jedan od komentara koji se odnosio na Radu koja je bila u automobilu koji je obišao njenog oca dok je ona snimala, a pevačica je odmah reagovala. 

Kada je situacija u saobraćaju čista, odnosno kada neme nekih drugih prepreka i opasnosti na putu, vozačima se dozvoljava da, osim traktora, preko pune linije, odnosno na mestima gde je to saobraćajnom signalizacijom zabranjeno mogu da obilaze bicikle, mopede, motokultivatore, radne mašine i zaprežna kola – glasio je odgovor Manojlovićeve. 

vozilo
Foto: Twitter printscreen/radamanojlovic