SNIMAK KOJI POKAZUJE SAV UŽAS OLUJE U NOVOM SADU: Pokušao da spasi potopljen auto, pa završio u vodi do ramena – jezivo (VIDEO)

 SNIMAK KOJI POKAZUJE SAV UŽAS OLUJE U NOVOM SADU: Pokušao da spasi potopljen auto, pa završio u vodi do ramena – jezivo (VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/nsuzivo.rs

Nakon stravičnog nevremena koje je pogodilo Novi Sad, na društvenim mrežama se pojavio uznemirujući snimak čoveka koji je, kako se pretpostavlja, pokušao da spasi svoj automobil, pa završio u vodi do ramena!

APOKALIPSA U NOVOM SADU Zabrinjavajuće scene širom grada, oluja se premešta u ovaj deo Srbije – RHMZ izdao hitno UPOZORENJE

OPASNE VREME U SRBIJI Oluje tuku delove zemlje, temperatura u drastičnom padu, a očekuje nas i nešto ZABRINJAVAJUĆE – budite na oprezu!

STRAŠNI SNIMCI POTOPA U NOVOM SADU: Ljudi izašli iz poplavljenih automobila, voda do struka – užasni prizori (VIDEO)

Na snimku objavljenom na instagram profilu “nsuzivo”, vidi se automobil koji je se nalazi u vodi do krova, ali i muškarac koji je pokušao da spasi vozilo, ali bezuspešno.

Bio je bespomoćan pred vodom koja je nadirala.

Ispod objave stvorila se lavina komentara, a ovo su samo neki od njih:

“Au, šta je ovo”, “Ne razumem, kako je uspelo baš ovoliko da se zaglavi”, “Je l moguće?”.

Da podsetimo, jako nevreme je ovog poslepodneva pogodilo Novi Sad, a ubrzo su na društvenim mrežama počele da se šire snimci i fotografije poplavljenih ulica i dvorišta koja su se zabelela od grada.