SNIMAK KAO DOKAZ! “UHVATIO SAM JE…” Dejanov drug raskrinkao njegovu novu devojku, UPOREDIO je sa Dalilom!

 SNIMAK KAO DOKAZ! “UHVATIO SAM JE…” Dejanov drug raskrinkao njegovu novu devojku, UPOREDIO je sa Dalilom!

Foto: Srbija Danas/ Youtube printscreen/HYPE TV

Aktuelni voditelj “Zadruge” Marko Đedović gostovao je nedavno u jednoj radio emisiji.

Dotakao se nove devojke bivšeg ukućanina i svog prijatelja, Dejana Dragojevića uporedivši je sa njegovom bivšom ženom Dalilom.

Foto: Srbija Danas

Takođe je otkrio kako je dobio brojne snimke Dejanove devojke sa nastupa Jelene Karleuše povodom proslave Srpske nove godine.

– Neko ko ne voli medijsko eksponiranje a pojavi se na mestu punom novinara i fotografa mi je paradoks. Lepo izgleda. Najviše volim Šopićkin opis: “Liči na Priju i nema obrve kao Dalila”. E baš si mi opisala ženu, Bože me oprosti. Zamisli opis žene, liči na Aleksandru Prijović a nema obrve kao Dalila! Još da je rekla: “Ima dve noge i dve ruke, možda bih i formirao sliku o devojci”. Tu noć su mi slali snimke, iz njima znanih razloga. Znao sam da su tamo, znam sve. Pisali su mi i zvali me, ja iz tehničkih razloga ne bih tamo bio pa sve da me neko veže i kidnapuje zato što moram tri diklofena da mi ne izađe krv iz ušiju. Slali su mi snimke, uhvatio sam je na jednom snimku gde je Stefan Karić snimao nešto. Hoćete da se šalite sa mnom? Petsto puta me je Dejan zvao tu noć na video poziv, imao je on neke svoje namere u glavi koje se nisu sprovele u delo, hvala Bogu. Uhvatio sam je na tom snimku i to je ugledalo svetlost dana. Lepa devojka, želim Dejanu svu sreću – rekao je Đedović.

Foto: Srbija Danas

– Neko je skoro pomenuo veridbu, meni se creva okrenu kad on pomene njegove veridbe. On nije normalan po tom pitanju. Sto puta sam mu rekao: “Idi bre druže po ulici, rokaj se, zezaj se… Idi sa Davidom, on je neko ko bi trebao ranije da se smiri. Ja ne priznajem život po pravilima sredine, da moraš da se oženiš – kazao je Marko.

Snimak emisije u kojoj je gostovao Đedović pogledajte ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.