SNIMAK KAO DOKAZ: Evo kako se Željko Mitrović ponaša prema OSOBLJU luksuznog lokala

 SNIMAK KAO DOKAZ: Evo kako se Željko Mitrović ponaša prema OSOBLJU luksuznog lokala

05, March, 2023, Belgrade – The award ceremony concluded the 51st edition of the International Film Festival – FEST, and then the last film of director Purisa Djordjevic “Mouth full of earth” was shown. Zeljko Mitrovic. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages 05, mart, 2023, Beograd – Dodelom nagrada je zavrseno 51. izdanje Medjunarodnog filmskog festivala – FEST, a potom je prikazan poslednji film reditelja Purise Djordjevica “Usta puna zemlje”. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Vlasnik “Pink” televizije, Željko Mitrović, uživa u Sen Tropeu sa suprugom Milicom, ćerkama Andreom i Kristinom i zetovima Šonom i Ilijom.

Iako su svi zajedno na letovanju, Milica i Željko pronađu malo vremena da se sami zabave, tako su sinoć izašli u provod, u jedan poznati restoran i klub, gde su se sjajno proveli.

stori

Dobra muzika navela je Velikog šefa čak i da zapleše, pa je tako prišao zaposlenima tog luksuznog resotrana i sa njima zaigrao na podijumu, izdignut od svih.

Milica ga je krišom snimala dok on nije gledao, pa možemo primetiti da je veoma srdačan i fin i da se dobro slaže sa plesačima i konobarima.

stori

Inače, dan nakon lude žurke, Milica je snimila Željka na plaži, kako u kupaćem uživa na ležaljci, dok mu devojka masira stopala.

– Saniraju se posledice teške noći – napisala je Milica Mitrović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.