SNIMAK HAPŠENJA KONTROVERZNOG MILIONERA: Specijalci upali u VILU i uhapisali braću Tejt – jedan potez odao TAJNU LOKACIJU

 SNIMAK HAPŠENJA KONTROVERZNOG MILIONERA: Specijalci upali u VILU i uhapisali braću Tejt – jedan potez odao TAJNU LOKACIJU

Foto: Youtube Printscreen/Sky News

Samoprozvani ženomrzac i kik-bokser Endrju Tejt uhapšen je u Rumuniji, nakon što su policajci upali u luksuznu vilu gde se nalazio sa bratom.

Priveden je zbog sumnje da je počinio silovanje, bio upleten u trgovinu ljudima i formirao organizovane kriminalne grupe piše BBC.

Tejt je zadržan 24 sata, zajedno sa svojim bratom Tristanom.

Tužioci su istakli da su braća osumnjičena za navodni lanac organizovanog kriminala koji je s**sualno iskorišćavao najmanje šest žena, koje su regrutovane, smeštene i prisiljene na bludne radnje, pišu strani mediji.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak hapšenja, gde vidimo da je vrlo smiren, dok ga dvojica policajaca uvodi u kola. Odmah iza njega, sproveli su i njegovog brata. Što možete pogledati u snimku.

@domt694 More footage of Andrew&Tristan being detained! #andrew #tate #tristantate #fyp #foryourpage #foryoupage #romania #police #fyp #foryourpage #foryoupage #viral #muslim ♬ Tourner Dans Le Vide – Indila

Prema navodima medija, policija je po Tejta došla nakon što je snimio video u kom je odgovorio Greti Tunberg i tako otkrio da se nalazi u Rumuniji, što su iskoristili kako bi ga priveli.