SMEJALA SAM SE DOK MI JE OTAC UMIRAO! Jelena progovorila o napuštanju novinarstva i gostima koje NIJE MOGLA DA SMISLI!

 SMEJALA SAM SE DOK MI JE OTAC UMIRAO! Jelena progovorila o napuštanju novinarstva i gostima koje NIJE MOGLA DA SMISLI!

Jelena Bačić Alimpić povukla se iz javnog života kako bi mogla da se posveti pisanju za koje kaže da je jedino iskreno i pravo zanimanje kojim se bavi.

Voditeljka i spisateljica u više navrata isticala je koliki joj je napor bio da sedi pred kamerama, posebno u momentima u kojima je imala teška lična iskustva.

Jelena Bačić Alimpić

– Gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama događa u privatnom životu. Lepi ste, nasmejani, našminkani. Dok mi je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije, nakon što je on umro molila sam realizatora da me ne slika krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Kada su mi deca bila bolesna dolazila sam na posao i smejala se, ja sam glumila tv lice – rekla je Jelena za “Kurir”.

Ona je dodala da niko nije znao šta se dešava u njenom privatnom životu i koliko joj je bilo teško.

jelena-bacic-alimpic

Bivša voditeljka istakla je i da je sreću našla u pisanju, u kome nema ničeg lažnog, već tako iz nje izlazi čista emocija.

– Nema trunke improvizacije, glume, lažnog osmeha. Nema ne mogu da te podnesem, ali moram da radim intervju sa tobom. Mi se javno smeškamo jedni drugima, a u sebi mislimo samo da se završi ovo što pre – kaže Bačić Alimpić za “Kurir”.