SMEH SE PRETVORIO U VRISAK Ivana je snimala Nataliju (35) dok u toplesu pleše na prozoru, posle deset sekundi je poginula – glavu joj OTKINULA BANDERA

 SMEH SE PRETVORIO U VRISAK Ivana je snimala Nataliju (35) dok u toplesu pleše na prozoru, posle deset sekundi je poginula – glavu joj OTKINULA BANDERA

Foto: Daily mail/Printscreen

Prošlo je više od pola decenije otkako je Instagram manekenka i preduzetnica Natalija Borodina tragično umrla tokom vožnje, a ljudi su do danas traumatizovani snimkom koji je zabeležila njena prijateljica samo nekoliko trenutaka pre Natalijine smrti.

Nažalost, čovečanstvo je postalo toliko opsednuto tehnologijom da često zaboravimo opasnosti koje ona nosi sa sobom. TikTok je jedna takva platforma poznata po opasnim trendovima, koji su se u mnogim slučajevima ispostavili smrtonosnim.

Iako ne izgleda da je pokojna Natalija Borodina (35) učestvovala u bilo kakvom izazovu ili trendu sama po sebi, njen performans za kameru završio je tragično.

Naime, ona je na odmoru u Dominikanskoj Republici 2017. godine odlučila da u toplesu izvede ples dok ju je vozila njena prijatelja Ivana. Nije ni znala da će joj putovanje na kraju oduzeti život.

Natalija je skinula svoj bikini i dok je izvodila zavodljive pokrete zabacila je telo unazad i naletela na banderu. Umrla je na putu ka bolnici od posledica teških povreda. Tokom odmora sa njom je bio i njen osmogodišnji sin.

Šta se desilo sa mališanom nakon smrti Natalije?

Bivši suprug tragično nastradale Ruskinje priznao je sprečio da mališan bude oduzet od socijalne službe dan nakon njene sahrane u rodnoj Moskvi. Mali Ermak je nakon smrti majke otišao da živi kod svog oca Aleksandra Palaguškina u Novosibirsk.

Foto: Društvene mreže

Prema rečima poznanika, Natalija je radila u Kanu, u Francuskoj, kako bi bez pomoći bivšeg muža zarađivala za izdržavanje cele porodice i podizanje sina. Natalijina majka (80) bila je prisutna na sahrani ćerke. Veruje se da njen sin nije bio tu da isprati majku na večni počinak.

Natalijina drugarica Ivana je zatvorena na Karibima dok je bila pod istragom za “nenamerno ubistvo”. Na kraju joj je dozvoljeno da napusti ostrvo i puštena je na slobodu. O smrti svoje prijateljice nije javno govorila.

Natalijin poslednji video postao je viralan iz svih pogrešnih razloga, kritikovana je jer je dovela svoj život u opasnost. Ali, prijatelji i porodica modela branili su je od kritičara i hvalili je da je bila sjajna osoba.

Njena prijateljica je nakon smrti rekla: “Pomagala je svojoj siromašnoj porodici u svemu. Niko drugi nije radio, samo Natalija. Želela je da dobije sve, nadala se boljoj budućnosti. I svako može da pogreši, zašto da joj sudimo samo po jednom snimku? Jesmo li svi mi bezgrešni?”