Slutilo je na KRAJ – Matorin i Anitin brak bio je na klimavim nogama već duže vreme, a OVO je bio težak udarac

 Slutilo je na KRAJ – Matorin i Anitin brak bio je na klimavim nogama već duže vreme, a OVO je bio težak udarac

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Zadrugarke, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora ušle su u “Elitu” kao prvi istopolni bračni par.

One su sklopile životno partnerstvo u Crnoj Gori gde je ovaj oblik zajedništva ozakonjen. Iako se očekuje da mladi bračni par blista od sreće, ovde važi neki drugi “zakon”.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Umesto da cvetaju jer su se tek udala, Anita se gotovo nije osmehnula otkada je ušla. Više izgleda da je nesrećna pored Matore, a ni Jovana nešto nije preterano investirana u odnos. Obožavaoci smatraju da se obe pate.

Najnoviji klip je izazvao dosta reakcija jer dijalog koje su njih dve vodile je na nivou bizarnosti. Naime, Anita je “zamerila” Matori što ima menstrualni period.

– Odluči se da li hoćeš da budeš muško ili žensko! Onda si ti mene slagala za mnogo toga, pa i za da si muško – kmečala je Anita.

– Bože, bože, naravno da sam žena kad imam ženski polni organ. kako misliš da nisam žena? Imam menstruaciju – bila je u šoku Matora.

– Odvratna si! Što mi onda pričaš da te gledam kao muškarca. koliko si ti dovratna. nemoj onda da pričaš da si muško, a nisi muško već žena – pobesnela je Anita.

Izbod klipa su mnogi sažaljevali Matoru u koemnatrima i poredili ovaj istopolni brak sa raspadom braka Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević, ali su poznatu rijaliti učesnicu poredili i sa Nenadom Aleksićem Ša.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora
Foto: Srbija Danas

“Ove godine će Anita i Matora biti Dejan i Dalila broj 2”, “Anita se uzvezdila haos. A Matora Ša 2”, “Aniti treba Mensur da je otrese hahahahahahaha, pored ovoliko momaka u Eliti i prošloj sezoni ona sa Matorom, ovo je sve zbog love i takozvane “popularnosti”, samo je pitanje kad ce je Anita otkačiti” – pisali su ljudi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.