SLOBODA MIĆALOVIĆ NA IVICI SUZA – USIJALE se društvene mreže zbog OVOGA: “IZGUBLJENE svojom KRIVICOM”

 SLOBODA MIĆALOVIĆ NA IVICI SUZA – USIJALE se društvene mreže zbog OVOGA: “IZGUBLJENE svojom KRIVICOM”

Foto: e-stock

Sloboda Mićalović važi za jednu od najboljih domaćih glumica, a iako može da se pohvali mnogim ulogama, jedna je za nju bila veliki izazov, a to je Simka, koju je igrala u “Korenima”

Sloboda se na svom Instagramu prisetila jedne od uloga koja joj je obeležila glumačku karijeru, pa je tako objavila fotku na kojoj je na ivici suza, što je izazvalo reakcije njenih fanova.

– Simka – napisala je Mićalovićeva, a nakon toga usledili su komentari sa svih strana.

– “Najtužnija”, “Odlična serija”, “Fantastična žena i glumica” – samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Sloboda je ranije govorila o ulozi u ovom tv ostvarenju.

– Bilo je interesantno vratiti se suštinskim korenima, a to je porodica. I ženi, kao njenom stubu. Zanimljivo je videti koliko je zapravo ona bila zaslužna za produžetak loze i čvrsto držala sve na okupu. Simka Katić je prototip nas žena koje smo, čini mi se, izgubljene u današnjem vremenu svojom krivicom. Želele smo da budemo i majke, i domaćice, i poslovne žene, i time smo otežale sebi život – izjavila je Sloboda ranije i dodala da je kroz glavnu žensku ulogu u “Korenima” pokazala koliko je sazrela kao glumica:

Sloboda Mićalović
Foto: Srbija Danas

– Ova uloga je za mene bila veliki izazov jer nema dodirnih tačaka ni sa jednom koju sam radila. Simka predstavlja novo poglavlje u mojoj karijeri. Zadovoljna sam jer mislim da sam pokazala novi nivo glumačke zrelosti. Reditelj Ivan Živković i izvršni producent Goran Šušljik ispratili su to moje sazrevanje – rekla je glumica ranije za “Hello”.