SLEDI KOLAPS I POMRAČENJE! Isplivao Majin TAJNI plan da ZAVEDE Zvezdana, kako bi se OSVETILA Caru!

 SLEDI KOLAPS I POMRAČENJE! Isplivao Majin TAJNI plan da ZAVEDE Zvezdana, kako bi se OSVETILA Caru!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Definitvno tema broj jedan u prethodnih nekoliko dana u medijima i među publikom, jeste ulazak Ane Ćurčić u “Zadrugu”, bivše supruge Zvezdana Slavnića, i sve turbulencije i svađe koje je izazvala istim. Ona je u sve češćim sukobima sa Anđelom Đuričić, zbog koje je Slavnić ostavio.

Većina gledalaca, a i ljudi generalno, često posećuje astrologe i numerologe, koji im govore šta će se dogoditi u njihovim životima na dalje, ali zasnovano samo na vezi između brojeva i živih bića ili materijalnih stvari.

Ovim povodom, oglasila se numerološkinja Ivana Skorić, poznatija kao Ivka numerolog, te otkrila šta kažu brojevi i zvezde kada su u pitanju brojni zadrugari.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ono što je, takođe, donekle šokiralo javnost, jeste pomirenje Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Aleks je neretko isticala kako se nikada neće pomiriti sa Carem, kako je nijedan muškarac u Beloj kući ne zanima, ali nikada nije bežala od toga da ne gaji osećanja prema njemu. Kada je reč o ovom odnosu, Ivka je iznela šokantne prognoze da će Maja Marinković iskoristiti Slavnića da iziritira Cara.

Zvezdan Slavnić, Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Po meni ni ona nije neki izbor za njega, ali u principu, mnogo manje problema će da ima sa njom, nego sa Majom. Međutim, šta je meni ovde haotično što sam videla. Računala sam Maju i Zvezdana i videla sam da je Maja započela neku igru da bi iziritirala Filipa. Sve to kreće, po numerologiji, od devetog. Između Maje, Filipa i Zvezdana će da nastane kolaps od devetog do 29. Filip neće da ostane imun, koliko god ne voleo Maju, udariće mu na ego, a svi znamo kakav je on kad mu se udari na ego. Onda će Aleksandra, od četvrtog do 24. da doživi apsolutno pomračenje i jako loše psihičko stanje, zbog te, takozvane borbe Filipove za Majom, neće se boriti za nju, nego će se boriti da umiri ego. Aleksandra će gledati da je to ljubavno i ovde karambol tek kreće. Maja želi da se osveti Filipu preko Zvezdana, on će da se upeca i odreaguje, kreće numerološki devetog i trajaće do 29. Tu dolazi do Aleksandrinog kraha, ne veze sa Filipom, mada možda i veze, jer im stoji prekid, vrlo brzo…Znaš kako, iskreno da ti kažem, više će tu dešavanja da bude što će ona iritirati planski ili neplanski, pre nego što će u epicentru biti Ana i Zvezdan. Da je tu Bilal, ona bi to radila sa njim, Janjuš je ne primećuje, niti će je primetiti. Maja kuje plan da se osveti Filipu preko te komunikacije koja je krenula od juče sa Zvezdanom – zaključila je Ivana. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.