SLAVNIĆEVA RAK RANA! Guta pogledom Aleksandru dok ga ona URNIŠE – “Zvezdan je manje iskren čak i od DALILE!”

 SLAVNIĆEVA RAK RANA! Guta pogledom Aleksandru dok ga ona URNIŠE – “Zvezdan je manje iskren čak i od DALILE!”

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/HypeTV

Tokom sinoćnih nominacija Aleksandra Nikolić je iskoristila priliku da prokomentariše ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić.

Potkačila je Slavnića uporedivši ga sa svojom rivalkom iz “Zadruge 5” Dalilom Dragojević, a Zvezdan je tokom čitavog njenog izlaganja gutao pogledom.

– Ja ću krenuti od Žane, ona i ja se znamo od Zadruge 4. Ona je meni super, izgleda odlično, prava je majka, gospođa, dama. Vidim da nju priče ne zanimaju, a ona i Marko su mi top, to druženje je super. Okej smo skroz – rekla je Aleks.

Aleks je zatim prokomentarisala svog bivšeg udvarača Zvezdana.

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li je izgubljen ili ne, ne znam, ali ponašanje prema Ani je užasno. Ona je sjajna žena, svaka joj čast što ga je čekala toliko dugo. Ona ga je osvestila, a tek sada shvata šta je izgubio kada je ona došla. Što se tiče njega i Anđele, da li je to prava ljubav, ja mislim da nije. Uporediću ih sa Dalilom, kada je ostavila Dejana zbog Filipa. Dalila je bila iskrenija prema njemu, za razliku od Zvezdana prema Anđeli. Meni deluje da je to inat, kada se posvađa sa Anom, on ide kod Anđele. Mislim da one situacije nisu potrebne. Mislim da je Zvezdan Ani najpreči, a i obrnuto, čak mislim da će oni završiti zajedno. Šaljem Zvezdan, a sačuvaću Anu – dodala je Aleks.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.