SLAVNIĆA VELIČA KAO HEROJA! Sanja Grujić optužila Anu da je FOLIRANT: “Ti si kriva što je uznemiren!”

 SLAVNIĆA VELIČA KAO HEROJA! Sanja Grujić optužila Anu da je FOLIRANT: “Ti si kriva što je uznemiren!”

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Sanja bez dlake na jeziku, progovorila o odnosu bivših vanbračnih partnera.

Subota veče u “Zadruzi 6“, oduvek je rezervisana za emisiju ”Nominacije” u kojoj zadrugari, ovog puta biraju između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Zadrugari će kao i uvek izreći svoje mišljenje, te odabrati koga bi voleli da vide van Bele kuće.

Na svoj red da iznese mišljenje i da svoj sud, došla je Sanja Grujić, koju su svi pomno slušali.

– Zvezdan je svestan sam svojih grešaka, on meni jako prija, mnogo mi ga je žao. On ispašta za neke greške kroz ceo svoj život, žao mi je što to nikad ne može da ispravi. Ja sam ovde rekla da si ti prva tri meseca bio kao neki profesor hemije, mislim da bi ti bilo mnogo bolje da si to i ostao. Bio si pravi primer. Kada su tuđi odnosi u pitanju uvek si tu dobronameran. Nekako tražiš pozitivno u obe strane, bilo šta da je u pitanju. Mislim da je ovo bila prava prilika da se ljudima posle toliko godina pokažeš u nekom pravom svetlu. Nisi ti ove uradio nešto Bog na šta, vidim da Ana klima glavom, pa ću odmah preći na nju. Ona je ta koja uvek traži osudu, a ona ga ne osuđuje. Ja mislim da si ti proizvela te reakcije koje je on imao prethodnih dana. Ti si ta koja može da ga smiri, a isto tako i uznemiri. Hoću da kažem da je Zvezdan vrlo skromna i prisebna osoba, koja sebe stavlja u neki drugi plan, dok Ana sve gleda sa neke visine. Hoću da kažem da mi je neko ko pored svojih problema, zabada nos u tuđe. Ne bi ga ona nakon 4 godine odsustva poslala u Zadrugu. Zadržaću Zvezdana, poslaću nju – rekla je Sanja.

Sanja Grujić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ana je osoba koja ima jedna dela, a druge reči. Zato je izabrala Necu, Zoricu, koja će je uvek slušati

– Donji dom ti aplaudira i govori ti ”Bravo Sanja, u pravu si”. Ja mislim da je tvoja reč toliko izgubila težinu, jer si prvo prešla tamo, stavove menjaš, menjaš mišljenje kako vetar duva – rekao je Neca.

– Kada bi je ljudi pažljivije slušali shvatili bi da njena reč nema težinu, a onda se vraćamo na to da je ostavila decu bez krova nad glavom- rekla je Sanja.

– Ana je osoba kada je Zvezdan intiman sa Anđelom, Anđelu ne može da gleda očima, kada je intiman sa Majom, Maju ne može da gleda očima. Kada Maja izađe iz odnosa sa Zvezdanom, Anđela uđe u njega, Ana je onda preokrenula priču kako se razočarala – rekla je Sanja.

– Joj koliko sp*dnje od života- komentarisala je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.