SLAVLJE PRE NEGO ŠTO JE ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Nepoznati detalji, Marjanović rekao: Ubica može da bude onaj od kog najmanje očekujete

 SLAVLJE PRE NEGO ŠTO JE ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Nepoznati detalji, Marjanović rekao: Ubica može da bude onaj od kog najmanje očekujete

Foto: Srbija Danas

Marjanović, koji je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge Jelene, u brojnim intervjuima govorio je o počiniocu teškog ubistva, sve vreme tvrdeći da su Bog i pravda na njegovoj strani.

Zoran Marjanović se od petka nalazi u Centralnom zatvoru, nakon što ga je Viši sud u Beogradu proglasio krivim za ubistvo supruge Jelene (33), a poslednje što je rekao pre nego što su ga policajci s lisicama na rukama odveli u ćeliju bilo je: “Ne znam ko je ubio Jelenu, da znam, taj više ne bi bio živ!”

Marjanović od samog početka negira da je on počinio ovaj težak zločin, a u svom prvom velikom intervjuu za Kurir, koji je dao 7. aprila 2016, odmah posle sahrane svoje ubijene žene, on se pitao ko li bi mogao da ubije Jelenu.

– To može da bude svako, i onaj od koga najmanje očekujete. Neshvatljivo mi je, ne mogu ništa da povežem – rekao je Zoran tada dok je u crnini sedeo u svojoj kući.

I tokom narednih godina on je u svojim izjavama za medije isticao da želi da pomogne da se pronađe ubica.

Zoran Marjanović je rođen 20. jula, a 22. jula je bila presuda. Mnogi mediji su spekulisali da je to kao poklon za rođendan.

Marjanović je u svojim medijskim nastupima uvek isticao kako je Bog uz njega i kako je sve njegova volja. Govorio je “da će Božji sud svakoga stići”.

– Boriću se za svoju istinu, ali i za istinu svakog pravednika koji trpi nepravdu i progonjen je zbog nečega što nije počinio i sa čime nema ama baš nikakve veze – rekao je u jednom od brojnih intervjua.

BONUS VIDEO: Pogrebno preduzeće iznosi telo ubijene žene u Zemunu

Izvor. Espreso