“SLAVILI JUBILEJ, A ONDA SE SVE OKRENULO U SEKUNDI” Nova saznanja o zločinu kod Velike Plane – jedini očevidac ne može da dođe sebi od šoka

 “SLAVILI JUBILEJ, A ONDA SE SVE OKRENULO U SEKUNDI” Nova saznanja o zločinu kod Velike Plane – jedini očevidac ne može da dođe sebi od šoka

Foto: Shutterstock

Muškarac iz sela kod Velike Plane iz lovačke puške danas je navodno ubio svoju suprugu dok su proslavljali 40 godina braka!

Kako se saznaje, do komšija sela kod Velike Plane ništa nije naslućivalo na ovakvu tragediju.

 Njih dvoje su decenijama živeli i radili u Francuskoj, tamo su ostvarili i penziju, prvo se on u rodno mesto vratio, a zatim i žena. Danas im je 40 godina braka! Slavili su jubilej njihove ljubavi, a šta se to toliko preokrenulo u sekundi pa je on uzeo pušku i presudio joj, i dalje se ne zna. – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Pre zločina njih dvoje su otišli do grada, ali je čovek svratio do kafane, dok se žena kući vratila sa komšinicom. Nakon nekog vremena kući je došao i on, i supružnici su se posvađali – kaže sagovornik i dodaje:

– Uzeo je stari karabin koji je bio u kući i jednim hitcem je ubio ženu, a komšinica koja je sedela za stolom je ostala šokirana jezivim prizorom.

Prema rečima izvora iz istrage, nesrećna žena koja je zapravo i jedini očevidac tragedije trenutno je na pregledima jer ne može da se povrati od šoka.

– Scena je bila jeziva. U kući se i dalje vrši uviđaj koji traje već nekoliko sati. Motiv ove tragedije utvrdiće dalja istraga, a telo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene.