SKUPILA HRABROST I RAZOTKRILA ANĐELU – Milica otkrila nove detalje o aferi koju je sakrila od Zvezdana

 SKUPILA HRABROST I RAZOTKRILA ANĐELU – Milica otkrila nove detalje o aferi koju je sakrila od Zvezdana

Milica Veselinović napustila je Zadrugu 6 i osvojila visoko 9. mesto, a odmah po napuštanju rijalitija saznala je za, navodnu, aferu bivšeg dečka, Mensura Ajdarpašića i Anđele Đuričić.

Ona je ostala u šoku zbog ove, navodne, informacije, pa se direktno obratila Mensuru zbog laži koje je njoj servirao na ovu temu:

– Znam ono što vi znate, ako je mene neko slagao, lažem i ja sad vas. Koliko ja znam, nije tu ništa bilo više od ručka i jednog viđenja. Ako je bilo nešto drugačije, ništa, pozdravite ga – izjavila je Milica.

Zadruga 6

– Sve mi je bilo super dok sam bila napolju, ali kada sam ponovo ušla u zatvoren prostor shvatila sam koliko sam loše. Radila sam na svom samouništenju. Sa Bilalom sam u super odnosima posle svega, da li sve ovo ima perspektivu, Bože moj… Ništa tu ozbiljno nije postojalo, drag mi je i poštovala sam ga. Ponižavala se jesam, to je ta nestabilnost, elja za zaštitom, Ja sam navikla, prošle godine sam imala pažnju deset meseci, imala sam nekoga da me uspava, uteši i zagrli… Koliko god da sam grešila u ovoj sezoni sam nešto naučila. Čim sam ušla negde sam shvatila da ovo sve više nije za mene, ali Bože moj. Obe sezone su mi donele nešto dobro – izjavila je Veselinovićeva.

Milica Veselinović

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.