SKOVALI TAJNI PLAN: Aleksandra i Dejan znali da Car ulazi – Dao joj smernice kako da IGRA RIJALITI?!

 SKOVALI TAJNI PLAN: Aleksandra i Dejan znali da Car ulazi – Dao joj smernice kako da IGRA RIJALITI?!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official/youtube printscreen/Dejan Dragojevic

Tokom emisije “Gledanje snimaka” ukućanima je pušten klip na kom se vidi kako Jovana Tomić Matora upozorava Aleksandru Nikolić na svoju facu svaki put kada ugleda Filipa Cara.

Aleksandra je priznala da ju je njen već sada bivši dečko, Dejan Dragojević upozoravao na Cara i njeno ponašanje prema njemu. 

– Ovo je bilo na samom početku, kada je Filip ušao, pa je ona negirala. Rekla mi je da je ona Filipa stvarno volela i da se nisu onakve stvari izdešvale, da bi bili zajedno i da je sve ostalo nedorečeno. Imala je neki osećaj u bilo kojoj raspravi. Apsolutno je normalno da imaš neku vrstu osećaja. Ja mogu da procenim kada mi neko priča iskreno, a ima i ono kada neko hoće da izvuče šta kaže druga strana – rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Aleksandra, mi dolazimo do toga da ti je srce zaigralo čim si ugledala FIlipa Cara – rekao je Milan. 

– Bilo mi je drago što je došao, nisam očekivala da će meni to da se desi. Ja sam rekla to Matoroj, stvarno mi se Filip svideo, imala sam neku emociju. Sve se završilo nedorečeno… Pričala sam sa Dejanom pre ulaska, očekivali smo da će biti ovde Filip – rekla je Aleks.

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Je l’ ti je dao neke smernice? – pitao je Milan.

– Neću da pričam šta mi je Dejan rekao. Očekivala sam da ćemo Filip i ja biti u ratu. Planirala sam jedno, desilo mi se nešto treće – rekla je Nikolićeva.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.