SKANDAL U RUSIJI: Gajić umesto svog obukao dres nesuđenog pojačanja Zvezde, OVO je bila reakcija zaprepašćenog sudije

 SKANDAL U RUSIJI: Gajić umesto svog obukao dres nesuđenog pojačanja Zvezde, OVO je bila reakcija zaprepašćenog sudije

MILAN GAJIC fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Radnickog Nis na stadionu Cair, Nis, 02.04.2022. godine Foto: MN PRESS Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Radnicki Nis

Srpski fudbaler Milan Gajić koji nastupa za moskovski CSKA, akter je nesvakidašnjeg nesporazuma na utakmici sa Orenburgom u okviru nacionalnog šampionata Rusije.

On je na drugo poluvreme susreta izašao u tuđem dresu umesto u svom, što je primećeno od strane glavnog arbitra posle desetak minuta nastavka, te je bivšem igraču Zvezde naređeno da ode u svlačionicu i presvuče se.

Bivši igrač Crvene zvezde nosi broj 22, a nesporazum je nastao kada je on u toku pauze zamenio svoj dres sa onim koji pripada argentinskom napadaču Adolfu Gaiču.

Oba prezimena se slično pišu na ruskom jeziku, s tim što Gaič nosi 21 i nema početnog slova svog imena. Došlo je do zabune i sada će disciplinska komisija doneti novčanu kaznu od 2.500 evra.

  • Bio je nesporazum u svlačionici. Uzeo sam pogrešan dres, sudija je to video i rekao mi, a ja nisam odmah razumeo šta mi govori – rekao je Gajić.

Još uvek je upitno hoće li novac uplatiti CSKA ili sam igrač. 

Da stvar bude još interesantnija, argentinski napadač Adolfo Gaič trebalo je da stigne na jednogodišnju pozajmicu iz moskovskog CSKA upravo u ekipu Crvene zvezde tokom poslednjeg letnjeg prelaznog roka.